Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Itt a virtuális valóság az új Predator 17 X notebookkal

2016. május 09.
Itt a virtuális valóság az új Predator 17 X notebookkal

Hogy a virtuális valósághoz kapcsolódó termékek mennyire lesznek sikeresek, vagy ugyanarra a sorsra jutnak-e majd, mint a gyártók által nagy dobásnak tartott 3D technológia, azt egyelőre nem lehet tudni. Csak annyi tűnik biztosnak, hogy több nagy számítástechnikai cég is elindult abba az irányba, hogy a VR-t (virtual reality) támogató eszközöket dob piacra.

Az Acer a játékosoknak szánt családját, a Predatort bővíti egy olyan laptoppal, amivel a virtuális valóságot akár magunkkal is vihetjük bárhová, hiszen a Predator 17 X egy olyan erőgép, aminek ez nem okoz majd problémát.

upload/articles/6/516/1_500x400.jpg

Predator 17 X: mindenből a legjobbat

Az új Predator notebookot az Acer mérnökei úgy rakták össze, hogy abba mindenből a legjobb került. A hatodik generációs Intel Core i7-6820HK processzor sebessége akár a 4,0 GHz-et is elérheti, az NVIDIA GeForce GTX 980 videokártya pedig akár 1310 MHz-re is képes.

Érdemes megemlíteni a ventilátorokat is, hiszen egy ilyen géphez olyan hűtés kell, ami elbír ezzel a hihetetlenül nagy teljesítménnyel. Éppen ezért került a gépbe egy három ventilátoros hűtőrendszer, ami szintén újdonságnak számít, hogy zavartalanul lehessen élvezni a játékot, anélkül, hogy a processzor túlmelegedne.

Ami a Predator 17 X 17,3 colos kijelzőjét illeti, az kétféle változatban lesz majd kapható: egyrészt FHD IPS (1920 x 1080), vagy UHD (4K) IPS (3840 x 2160) panellel. A szaggatásmentes játékért a G-SYNC technológia felel, de kiemelhetnénk még a gyors internetkapcsolatot, vagy az ugyancsak gyors USB-C portot is.

upload/articles/6/516/2_500x400.jpg

Virtuális valóság akár útközben is

A NVIDIA GeForce GTX 980 videokártyának köszönhetően a Predator 17 X az első olyan notebook, amin a virtuális valósághoz kapcsolódó tartalmak is élvezhetőek, amit ráadásul magunkkal is vihetünk.

Ezenkívül olyan gyártók virtuális eszközeivel is kompatibilis lesz a notebook, mint az Oculus, a HTC Vive, az OSVR vagy a StarVR, amivel a tajvani gyártó egy egészen új szintre emeli a játékot, és egészen különleges élményt kínál a számítógépes játékok kedvelőinek.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!