Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Itt a világ első Chromebase-e Intel Core processzorral

2016. február 12.
Itt a világ első Chromebase-e Intel Core processzorral

A Chrome OS-t, azaz a Google Chrome operációs rendszerét futtató informatikai eszközök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, bár egyelőre Magyarországon még nem kaphatóak az Acer Chrome OS operciós rendszerrel telepített eszközei.

Nem meglepő tehát, hogy a tajvani cég az év elején is újabb Chrome-os eszközt mutatott be Las Vegas-ban, ezúttal egy all-in-one (minden az egyben) asztali gépet, a Chromebase 24-et.

upload/articles/5/485/2_500x400.jpg

Chromebase Intel Core processzorral

A Chromebase 24 (CA24I) asztali gépek talán legnagyobb újdonsága, hogy immár Intel Core processzorok hajtják őket, így sokkal nagyobb teljesítményre képesek, mint az elődeik, miközben arról az egyszerű kezelhetőségről, illetve biztonságról sem kell lemondaniuk a felhasználóknak, amit éppen a Google Chrome-nak köszönhet az eszköz.

A biztonság egyik záloga, hogy a Chrome OS minden hat hétben automatikus frissítéseket kap, így mindig a legújabb verziószámú operációs rendszer fut a gépen, és a biztonsági update-ek is letöltésre kerülnek.

upload/articles/5/485/3_500x400.jpg

Ezenkívül mind a gépen, mind pedig a felhőben tárolt adatok titkosításra kerülnek a TPM (Trusted Platform Module) 1.2 chip segítségével – minden alkalommal, amikor a Chrome OS elindul, a Verified boot ellenőrzi a rendszerfájlok érvényességét, hogy megállapítsa, történt-e külső beavatkozás.

A kijelző is impozáns

Az Acer Chromebase 24 nem csak az Intel Core processzorok miatt érdemel különös figyelmet, de másban is rekorder. Többek között a kijelző méretében, ami ez eddigi legnagyobb az összes Google Chrome-ot használó eszköz között.

upload/articles/5/485/1_500x400.jpg

A 23,8 colos Full HD (1920x1080), IPS technológiát használó monitor 178 fokos betekintési szögű, az opcionálisan választható 10 pontos érintőképernyő pedig a még kényelmesebb kezelhetőség záloga.

Az akár 8 GB DDR3 memória, illetve a 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat, vagy a Gigabit Ethernet pedig a gyorsaságot biztosítják mind a feladatok elvégzése, mind pedig az adatátvitel sebessége terén.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!