Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Ismét jelentős elismeréseket zsebelt be az Acer a CES-en
2016. november 17.

Ismét jelentős elismeréseket zsebelt be az Acer a CES-en

Szerző: Acershop
1 perc
A „Hardver és komponens” kategórián belül, mindjárt két termékkel is brillírozott az Acer. Két ultrabook, amelyet teljes mértékben megillet a világ legvékonyabb laptopjának járó díj.

A CES 2017 rendezvényen számos, szigorú követelménynek meg kell felelni, amit nemzetközileg elismert, független szakértők és mérnökök vizsgálnak minden kategóriában.

upload/articles/6/565/3_500x400.jpg

Az Acer épphogy bejelentette a világ első, hajlított képernyővel rendelkező, 21:9 képarányú monitorát, a Predator Z301CT-t, a CES-en meg is kapta a "Legjobb innováció" díját. A monitor nem csak abban egyedülálló, hogy utlrawide és hajlított, hanem beépített szemkövető funkcióval is rendelkezik, amelyet szintén elsőként alkalmaztak megjelenítőben.

Ez a technológia biztosítja a gamereknek az irányítás teljes értékű élményét, ezáltal sokkal közvetlenebb, feszesebb lesz maga a játékélmény. Gyorsabb reakciók, pontosabb célzás és szinte pontatlan, még gyorsabbra hangolt lövésekkel úgy, hogy a billentyűzet és az egér szinte már a háttérbe szorul. A 30 colos kijelző felbontása 2560 x 1080 pixel, valamint Nvidia G-Sync technológiával is felszerelték a képakadozás, szétesés és elmosódás tökéletes kiküszöbölése érdekében, akár 200Hz képfrissítéssel, 4 ms válaszidővel.

upload/articles/6/565/1_500x400.jpg

A „Hardver és komponens” kategórián belül, mindjárt két termékkel is brillírozott az Acer. Két ultrabook, amelyet teljes mértékben megillet a világ legvékonyabb laptopjának járó díj. Az Acer Swift 7 a maga 0,98mm vastagságával a létező legvékonyabb laptop a világon és csupán 1.1 kg a súlya. Alumínium készülék háza a fekete és arany színkombinációnak köszönhetően rendkívül figyelemre méltó és elegáns. Felszereltségét tekintve természetesen szintén felsőkategóriás hardverekkel szerelték fel, amit ugrásszerű sebesség jellemez, hozzá egy Gorilla Glass által védett FullHD IPS kijelző társul.

Az Acer Spin 7 az átalakítható notebook kategóriában, szintén a világ legvékonyabb megoldása. Letisztult fekete, teljesen alumínium készülékháza hűvös eleganciát sugároz, szintén Gorilla Glass védelemmel ellátott Multi Touch FullHD IPS kijelzővel szerelték fel és természetesen itt is felsőkategóriás hardverekkel operál a 14 colos, négy féle üzemmódban használható, hajtogatható notebook. A Swift 7-hez képest csupán 0,10 centivel vastagabb és 0,10 kg-al „nehezebb”, mindemellett mindkét modellt 8-9 órás üzem idejű akkumulátorokkal szerelték fel.

upload/articles/6/565/2_500x400.jpg

Egyértelmű, hogy mobilitás és minőség szempontjából a legjobbak, igazi különlegességnek számítanak, valamint az AcerShopban már elérhető/megtekinthető mindkét modell.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!