Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Így növelheted meg az Acer laptopod élettartamát

2015. november 03.
Így növelheted meg az Acer laptopod élettartamát

Megvetted a kiszemelt Acer laptopot? Remek! Még új, és vigyázol rá, mint a szemed fényére? Ez természetes. Nem árt azonban, ha tudod, hogy folyamatosan karban kell tartanod, ha azt akarod, hogy sokáig hasznát vehesd.

Egyrészt, mindig figyelj oda a rendelkezésre álló és letölthető frissítésekre, mert így kevésbé lesz sebezhető a géped a hekkerek támadásával szemben. Másrészt fizikailag is hasznos lehet néha leporolni a notebookod, és ezt most szó szerint értjük.

Tisztítsd meg kívül!

A számítástechnikai eszközök legnagyobb ellensége talán a por, ami könnyen beveszi magát a gép belsejébe a legkisebb réseken keresztül, de kívül szintén megtelepszik a laptopokon. Ezért fontos, hogy bizonyos időközönként töröld át az adott eszközt egy, erre a célra gyártott nedves törlőkendővel, hogy megszabadulj a különféle zsíros foltoktól, és egyéb szennyeződésektől.

Érdemes a kijelzőt is időről időre portalanítanod, illetve áttörölgetned, a billentyűzet tisztításához pedig használj valamilyen antibakteriális tisztítókendőt, hiszen milliónyi baktérium kerülhet rá, miközben használod.

Portalanítsd belül!

A laptopod külső tisztítása fontos, de ennél sokkal lényegesebb, hogy a belsejében ne gyűljön össze a por, hiszen az adott esetben csökkentheti a hűtőteljesítményt, ami hosszabb távon más káros következményekkel is járhat. Az asztali gépeknél alkalmazott porszívós módszer itt azonban nem működik, így marad a notebook szétszerelése.

Viszont jó, ha tudod, hogy a laptopok belső tisztítása nem olyan egyszerű, mint a külső borításé, ezért, ha nem vagy gyakorlott a szétszerelésükben, jobb, ha inkább elviszed egy szervizbe, ahol elvégzik helyetted a munkát, és még sokba sem kerül.

Válassz okosan!

Már amikor a laptop vásárlását tervezed, akkor érdemes olyan praktikus szempontokat figyelembe venned, mint az, hogy cseppálló-e a billentyűzet, ami a kisebb „kávébalesetek” és „üdítőkatasztrófák” esetén megvédi a notebookot a teljes elázástól.

Szóval, ne feledd, a laptopod állandóan a gondoskodásodra szorul, és nem csak akkor, amikor már alig látszódnak a billentyűzeten a betűk, vagy amikor a monitorodon a fehér is inkább szürke!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!