Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Iconia One 8, nem csak felnőtteknek

2016. január 19.
Iconia One 8, nem csak felnőtteknek

Az Acer új, 8 colos tabletje, az Iconia One 8 különlegessége abban rejlik, hogy az eddigi táblagépekkel ellentétben a gyerekek és a kezdő felhasználók – igen, akár a nagyi is! – minden gond nélkül használhatják.

A pénztárcabarát tablet ugyanis az Acer Kids Center névre keresztelt, előre telepített funkcióval érkezik, hogy a legkisebbek is élvezhessék rajta a játékot és a tanulást.

upload/articles/5/476/2_500x400.jpg

Az Acer Kids Center

Az Iconia One 8 (B1-850) egy olyan speciális applikációt kap, ami egyrészt egyszerűbb kezelői felületet jelent, másrészt csak az előre szűrt tartalmakat engedélyezi a legkisebbeknek, legyenek azok videók, játékok, honlapok vagy könyvek.

Mindemellett a szülők külön is kontrollálhatják, hogy mihez férhet hozzá a gyermek. Blokkolhatják például a nem megfelelő tartalmakat, előre kiválaszthatják azokat a tartalmakat, amiket megnézhet a csemetéjük, de akár napi időkeret beállítására is lehetőség van, hogy a gyerek ne lógjon az eszközön állandóan.

Megfelelő teljesítmény, hosszú üzemidő

A tablet 8 colos HD IPS kijelzője élénk színeket, és széles betekintési szöget biztosít a felhasználók számára, míg a 10 pontos érintővezérléssel a játék élményét tehetjük még jobbá.

upload/articles/5/476/1_500x400.jpg

Az Iconia One 8 táblagépen Android 5.1 operációs rendszer fut, és 5 megapixeles hátlapi, valamint 2 megapixeles előlapi kamerát kapott. Ami pedig az erőforrásokat illeti: négymagos MediaTek processzor, 1 GB DDR3L RAM, 16GB belső tárhely, és  maximum 128 GB kapacitású Micro SD kártya felel a tablet teljesítményéért.

Mivel egy hordozható eszköz esetében az akkumulátor üzemideje meghatározó – mégis, ki szereti állandóan a töltőn tartani a tabletjét? –, ezért csöppet sem utolsó szempont, hogy az Acer kilencórás folyamatos működést tüntetett föl a táblagép specifikációjában.

Intelligens funkciók, egyszerűbb feladatvégzés

Hogy a különféle feladatokat egyszerűbben és gyorsabban végezhessük el az eszközön, az Iconia One 8 tableten is megtalálhatóak az Acer által fejlesztett intelligens funkciók, mint az EZ WakeUp, az EZ Snap, illetve egyéb hasznos alkalmazások is.

upload/articles/5/476/3_500x400.jpg

A fehér és kék hátlappal piacra kerülő táblagép remélhetőleg a családok kedvence lesz, hiszen a szülőktől a gyerekekig mindenki könnyedén elsajátíthatja a kezelését.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!