Acer Aspire S3 ultrabook érkezési információk

Acer Aspire S3 ultrabook érkezési információk

A múlt hét végére befutott az Acer S3 ultrabook első szállítmánya. Ez azt jelenti, hogy péntek óta kapható ez a pengevékony csodagép az országban, ám a készletek egyelőre meglehetősen korlátozottak. A hosszú hétvége alatt rengeteg rendelés érkezett be hozzánk, így az első hullám el is fogyott. Jó hír viszont, hogy várhatóan a jövő hét elején kapunk egy kisebb szállítmányt belőle, így aki szeretne a magáénak tudni egyet belőle, annak érdemes minél előbb megrendelnie a gépet.

upload/articles/2/178/1_500x400.jpg

Elképzelhető, hogy ha ez a készlet is elfogy, akkor a következő beérkezési dátum november végére tehető. Jó hír viszont, hogy aki a 240 GB-os SSD-vel szerelt változatot szeretné megvásárolni, annak nem kell tovább várnia, mert beérkeztek az első darabok a beszállítóinkhoz!

Érdemes tehát sietni, mert elég nagy az érdeklődés az ultrabookra. Aki szeretné rendelés előtt megtekinteni az S3-ast élőben is, arra jelen pillanatban mindkét bemutatótermünkben van lehetőség. Mindkét modell az alábbi hivatkozáson keresztül elérhető.

Acer Aspire S3-951