Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Hogyan tehetjük még praktikusabbá a projektorokat?

2016. augusztus 02.
Hogyan tehetjük még praktikusabbá a projektorokat?

Az Acer büszke a projektoraira, nem is ok nélkül, hiszen a tajvani cég által gyártott vetítők folyamatosan a legjobbak között vannak, mert újabbnál újabb fejlesztéseket kapnak, aminek eredményeképpen az Acer a három legnagyobb, projektorokat gyártó vállalata között szerepel.

A projektorokhoz számtalan kiegészítőt is választhatnak azok, akik vagy a prezentációk megtartásához, vagy az otthoni mozizáshoz vesznek ilyen eszközt.

upload/articles/6/543/3_500x400.jpg

Vászon nélkül nincs vetítés

Ha valakinek van egy hatalmas fehér fala, akkor persze arra is kivetítheti az adott tartalmat, de talán mégis jobb, ha egy jó minőségű vászonra történik mindez. Egy kilencven colos – 229 centiméteres –, 16:9-es képarányú Acer M90-W01MG típusú világosszürke vetítővászon már elég nagy ahhoz, hogy maradéktalanul élvezhessük a rajta megjelenő képet, illetve, hogy egy megbeszélésen a prezentációt kivetítsük rá.

De választható akár 1:1-es képarányú, matt fehér vászon is, vagy éppen tripod verzió, ami azt jelenti, hogy a vetítővásznat nem kell felfüggeszteni, mert három lábon áll.

Akármilyen vászonra is van igény, az Acer kínálatában szinte minden helyzetre megtalálható a megfelelő.

upload/articles/6/543/1_500x400.jpg

Projektortartó konzolok, hogy jó legyen a vetítési szög

A legtöbb esetben a projektorokat nem az asztalra tesszük le, hanem egy olyan konzolra, ahonnan a megfelelő vetítési szög könnyedén elérhető. De a konzolok sem egyformák – akad közöttük olyan, amit a mennyezetre rögzíthetünk, míg a kisebb vetítési távolságú projektorokhoz speciális konzolt vehetünk.

A lényeg, hogy pontosan kell tudni, milyen konzol is felel meg a legjobban az igényeknek, és ennek tudatában beszerezni a megfelelőt.

Adapterek laptopokhoz és okostelefonokhoz

Abban az esetben, ha egy laptopról, vagy egy okostelefonról szeretnénk tartalmat – fotókat, mozgóképet – vetíteni, szükség lesz egy adapterre a feladathoz.

upload/articles/6/543/2_500x400.jpg

Ezeknek az adaptereknek a lényege, hogy vezeték nélküli hálózaton – Wi-Fi – keresztül tudjuk a notebook vagy telefon képét a projektorra küldeni, miután csatlakoztattuk az adaptert a falon lévő készülékhez.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!