Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Hibrid notebookok az Acertől

2016. július 31.
Hibrid notebookok az Acertől

A hibrid laptopok azért jók, mert kedvünk szerint „hajtogathatjuk” őket, vagyis négy különféle módban is használhatjuk ezeket az eszközöket. Az állások pedig a normál laptop, a sátor, a kijelző, valamint a tablet, így minden feladathoz megtalálhatjuk az ideális állást.

Az Acer választékából sem hiányozhatnak a hibrid laptopok, amikből ízelítőképpen röviden bemutatunk néhányat.

upload/articles/6/541/5_500x400.jpg

Azoknak, akik még mindig a foci-EB lázában égnek: Acer Aspire SW3-013-MLSZ2

Hogy mitől is olyan különleges ez a hibrid laptop? Nos, elég csak ránézni, egészen pontosan a fedlapjára, és máris világos lesz. Ez az eszköz ugyanis limitált kiadású, és kifejezetten a labdarúgó-Európa-bajnokságra készült, ezért az összes focirajongónak kötelező darab.

A Windows 10-zel telepített, 10,1 colos Gorilla Glass-os, többpontos érintőképernyő mellett a hosszú üzemidő az eszköz legnagyobb vonzereje, ami ideálissá teszi mind játékhoz, mind pedig a hétköznapokra.

upload/articles/6/541/2_500x400.jpg

Csajos változatban, pirosban: az Acer Aspire SW3-013-17BP/Switch 10 E

A piros Acer Aspire SW3-013-17BP modellt valószínűleg inkább a hölgyek részesítik majd előnyben.

Az ugyancsak 10,1 colos, HD felbontású IPS többpontos érintőképernyő a Gorilla Glass-nak köszönhetően meglehetősen strapabíró. Az új, Acer Snap Hinge 2 zsanérnak köszönhetően az eszköz könnyedén állítható a négy különféle használati mód között, a stílusos megjelenésével pedig az öltözék kiegészítőjének is elmegy.

upload/articles/6/541/4_500x400.jpg

Az Acer Aspire R7-372T-51TB, egy profi hibrid

A kedvezőbb árú hibridek mellett olyan készülékeket is kínál az Acer, amik már komolyabb processzort kaptak. Az Acer Aspire R7-372T-51TB ultrabookban például egy Intel Core i5 CPU található, a 13,3 colos IPS kijelzője pedig Full HD felbontású.

Ez a gép amellett, hogy a négy különféle használati mód között válthatunk, már teljesítményben is egy magasabb kategória, így az üzleti életben is megállja a helyét. Igaz, ennek az árát is megkérik, de ebben az operációs rendszer is benne van, ami jó hír.

upload/articles/6/541/3_500x400.jpg

Ha még több hibrid laptopra vagy kíváncsi, akkor érdemes szétnézni a webshopban, ahol további modellek között válogathatsz.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!