Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Három a tajvani igazság – Liquid E700 tripla SIM foglalattal

2015. június 18.
Három a tajvani igazság – Liquid E700 tripla SIM foglalattal

Már nálunk is egyre népszerűbbek azok a telefonok, amikbe nem egy, hanem kettő SIM kártyát is pakolhatunk. Hogy valóban szükségünk van-e az ilyen készülékekre, vagy csak a Távol-Keletről – leginkább Kínából – beözönlő mobilok szoktattak minket rájuk, ez talán soha nem derül ki, de tény, hogy igen praktikusak, hiszen így nem kell külön munkahelyi és privát telefont magunkkal hordanunk – mindezt megoldhatjuk egyetlen készülékkel.

upload/articles/5/408/1_500x400.jpg

Az Acer emeli a tétet

Az Acer gondolt egyet, és úgy döntött, hogy a két SIM kártya már nem SIM kártya, ezért tovább emelte a tétet, mégpedig – igen, jól gondoljátok! – három SIM kártyával. És hogy kinek lehet erre szüksége? Első olvasatra talán csak keveseknek, de ha valakinek van egy munkahelyi száma, illetve a három nagy szolgáltatóból kettőnél előfizető, akkor az Acer Liquid E700 okostelefon bizonyosan megkönnyíti majd az illető életét. A három SIM kártya ráadásul nem a háttértár bővítésének rovására ment, a készülékbe ugyanis még egy micro SD kártyát is helyezhetünk, így nem kell visszafogni magunkat, mert jócskán lesz hely a fotóinknak, zenéknek, és a különféle applikációknak is.

upload/articles/5/408/2_500x400.jpg

Hosszú üzemidő, remek kijelző

Sajnos, sok telefonnál tapasztalhatjuk, hogy a készülék energiaigénye és az akksi mérete köszönőviszonyban sincsenek egymással. Szerencsére a Liquid E700 nem tartozik ezen mobilok közé – a 3.500 milliamperórás akkumulátorral ugyanis akár két napig is használhatjuk az eszközt. A telefon 720x1280 pixeles, 5 colos kijelzőjére sem lehet panasz, hiszen gyorsan reagál, elég kontrasztos, és kiváló képminőséget produkál. És, bár éppen nem aktuális, de azért érdemes megemlíteni, hogy a téli zimankóban akár kesztyűben is használhatjuk.

Összességében tehát elmondható, hogy néhány kisebb hiányosságtól eltekintve – mint például a 4G hiánya, vagy az a tény, hogy játékokhoz nem ez a legjobb „gép” – igen remek kis készülék a Liquid E700, amit kényelmes használni, és ami a három SIM-nek köszönhetően

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!