Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Hamarosan megérkeznek az Acer új windowsos és androidos tabletjei!

2014. szeptember 08.
Megújult Acer Tabletek!

Egy jól bevált és közkedvelt windows-os tabletnek érkezik az utódja az Acer W4-et váltja, a hamarosan kapható Iconia Tab 8 W. A készülék ugyan úgy mint elődje 8”-os 1280X800-as HD IPS kijelzővel lesz szerelve és az Intel Atom Z37735G négymagos processzora hajtja meg a gépet 2GB rendszermemória mellett, ami remek teljesítmény akár irodai, vagy multimédia alkalmazásokhoz, web böngészéshez egyidejűleg fennakadás nélkül. A tableten windows 8.1 operációs rendszer fut, és emellé még társul egy MS Office 365 csomag, ez tartalmazza a leginkább használatos irodai alkalmazásokat: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook. A készüléket egy szép vékony letisztult ház borítja, mondhatni prémium kialakítású. A W4-hez hasonlóan az Iconia Tab 8 W-n  is megtalálható lesz a microUSB port ami adatátvitelre vagy akár számítógépről, laptopról való töltést is biztosít akár használat közben is. A további adattárolást segíti a microSD aljazat, így növelhető a tablet tárolókapacitása. Az akkumulátor egy feltöltéssel akár 8 órán keresztül is képes üzemelni.

upload/articles/4/360/1_original.jpg

Az Iconia A3-810-hez hasonló paraméterekkel rendelkező tabletet készített el a gyártó cég, aminek az Iconia Tab 10 nevet adták. A készülék egy 10.1”-os Full HD IPS panelt kapott, ami rendkívül szép és bíztató képminőséget produkál, nagyobb betekintési szöget biztosít, élesebb kontrasztosabb képet, akár napfénynél is olvashatunk a szabadban. Az Anti-Fingerprint Coating technológia egy újlenyomat mentes kijelzőt szolgál a felhasználónak, a Gorilla Glass üvegfelület pedig megakadályozza a kisebb sérülésektől, karcolásoktól. Beépített sztereó hangszórójának köszönhetően rendkívüli élményt nyújt akár filmnézés vagy zenehallgatás közben, de egy megfelelő fejhallgatóval és a Dolby Digital Plus rendszer segítségével 5.1-es hangzást érhetünk el. A tablet tartalmaz microHDMI aljzatot, illetve egy vezetékmentes kapcsolódási lehetőséget, ennek révén a kijelzőt kivezérelhetik nagyobb megjelenítőre.

upload/articles/4/360/3_500x400.jpg

Az Iconia One 8 tíz féle színben lesz majd kapható, a hátlap dizájnos mintázatot kapott, és csúszásgátló bevonattal lett ellátva, mindössze 340 gramm, és 8.5 mm vékony. 8”-os IPS kijelzővel rendelkezik aminek a felbontása 1280X800, Zero Air Grap technológiának köszönhetően tökéletes éles, kontrasztos képet biztosít, remek betekintési szöggel, és jó olvashatósággal. Méretéhez képest egy erőteljes Intel Atom Z3735 négymagos processzor gondoskodik a gördülékeny és gyors feladat elvégzéséről. Az Acer Iconia One 8 Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel lett telepítve.

upload/articles/4/360/2_500x400.jpg

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!