Hamarosan megérkeznek az új Acer Aspire E szériás és V szériás notebookok!

Szeptember közepétől kaphatóak az új Aspire sorozatok!

Acer Aspire v13  Stílus és erő

Könnyű súly, vékony kialakítás, erős processzor, hosszabb akkumlátor élettartalom, és természetesen nem hiányozhat a Windows 8.1 élmény sem. Kialakításának köszönhetően egy tökéletesen megalkotott notebook, azok számára akik nem tűrik a kompromisszumokat  teljesítmény, kivitelezés és a hordozhatóság terén.

A notebook fontosabb tulajdonságai:

Intel Core proccesszorok, akár 16Gb ram, 1.5 kilogramm súly, 19.65 milliméter vékony, 7-órás akkumlátor üzemidő, usb 3.0, 2x2 multi-input multi-output (MIMO) vezetéknélküli modul,Gigabit LAN port. Az Acer Aspire V13 már rendelkezik az AcerCloud szolgáltatással is mely révén gyorsan és könnyedén megoszthatjuk fotóinkat, videóinkat, zenéinket és dokumentumainkat. A Dolby Digital Plus Home Theatre technológia nagyszerű hangzást biztosít a felhasználó számára. A továbbfejlesztett beépített Skype mikrofon tiszta hangzást biztosít számunkra. Elérhető acélszürke és platina fehér árnyalatokban, prémium minőségű aluminium fedlappal, stílusos fémes hatással. A notebook olyan fedlap borítást kapott, melyen nem látszódnak meg az ujjnyomok.

 

Acer Aspire E sorozat |

Az Acer Aspire E sorozat azok számára készült, akik a munka és szórakozás terén a legjobbat szeretnék. Elérhető 11, 13, 14, 15 és 17 colos képátlókkal. A 11 colos model ezüst, rózsaszín, barna és kék színekben lesznek kaphatóak. Keskeny és ultrakönnyű az Acer FlowCurve dizájnjára épül, ízléses mintázattal, ezzel is nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy kiemelkedjen a széleskörű notebook piacon.

Az Aspire E sorozatot maximális produktivitásra tervezték. Pontos érintőpadja gyors, aprólékos kézmozdulat felismeréssel rendelkezik, fejlett görgetést tesz lehetővé, hogy a Windows 8.1 alapú élmény még hiánytalanabb lehessen. Összesen 6 Windows 8 érintőpad kézmozdulatot támogat, továbbá optimalizált az érintőképernyős feladatokra is.

A notebook fontosabb tulajdonságai:

Intel Pentium, illetve Celeron processzor,  8Gb ram, Gigabit LAN aljzat, akár 1TB háttértár, az akkumulátor egy feltöltéssel akár 7 órán keresztül is üzemel. A magas minőségű LED kijelző révén filmek, videók és játékok esetében tiszta és éles képet kapunk. Az Acer Crystal Eye HD webkamera és a kiemelkedő minőségű digitalis mikrofon garantálja az egyszerű és kompromisszummentes VoIP élményt.

 

Az Acer Aspire E sorozat és az Acer Aspire V13 2014 szeptemberétől lesznek elérhetők.