Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Hamarosan megérkeznek az új Acer Aspire E szériás és V szériás notebookok!

2014. szeptember 04.
Szeptember közepétől kaphatóak az új Aspire sorozatok!

Acer Aspire v13  Stílus és erő

Könnyű súly, vékony kialakítás, erős processzor, hosszabb akkumlátor élettartalom, és természetesen nem hiányozhat a Windows 8.1 élmény sem. Kialakításának köszönhetően egy tökéletesen megalkotott notebook, azok számára akik nem tűrik a kompromisszumokat  teljesítmény, kivitelezés és a hordozhatóság terén.

A notebook fontosabb tulajdonságai:

Intel Core proccesszorok, akár 16Gb ram, 1.5 kilogramm súly, 19.65 milliméter vékony, 7-órás akkumlátor üzemidő, usb 3.0, 2x2 multi-input multi-output (MIMO) vezetéknélküli modul,Gigabit LAN port. Az Acer Aspire V13 már rendelkezik az AcerCloud szolgáltatással is mely révén gyorsan és könnyedén megoszthatjuk fotóinkat, videóinkat, zenéinket és dokumentumainkat. A Dolby Digital Plus Home Theatre technológia nagyszerű hangzást biztosít a felhasználó számára. A továbbfejlesztett beépített Skype mikrofon tiszta hangzást biztosít számunkra. Elérhető acélszürke és platina fehér árnyalatokban, prémium minőségű aluminium fedlappal, stílusos fémes hatással. A notebook olyan fedlap borítást kapott, melyen nem látszódnak meg az ujjnyomok.

 

Acer Aspire E sorozat |

Az Acer Aspire E sorozat azok számára készült, akik a munka és szórakozás terén a legjobbat szeretnék. Elérhető 11, 13, 14, 15 és 17 colos képátlókkal. A 11 colos model ezüst, rózsaszín, barna és kék színekben lesznek kaphatóak. Keskeny és ultrakönnyű az Acer FlowCurve dizájnjára épül, ízléses mintázattal, ezzel is nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy kiemelkedjen a széleskörű notebook piacon.

Az Aspire E sorozatot maximális produktivitásra tervezték. Pontos érintőpadja gyors, aprólékos kézmozdulat felismeréssel rendelkezik, fejlett görgetést tesz lehetővé, hogy a Windows 8.1 alapú élmény még hiánytalanabb lehessen. Összesen 6 Windows 8 érintőpad kézmozdulatot támogat, továbbá optimalizált az érintőképernyős feladatokra is.

A notebook fontosabb tulajdonságai:

Intel Pentium, illetve Celeron processzor,  8Gb ram, Gigabit LAN aljzat, akár 1TB háttértár, az akkumulátor egy feltöltéssel akár 7 órán keresztül is üzemel. A magas minőségű LED kijelző révén filmek, videók és játékok esetében tiszta és éles képet kapunk. Az Acer Crystal Eye HD webkamera és a kiemelkedő minőségű digitalis mikrofon garantálja az egyszerű és kompromisszummentes VoIP élményt.

 

Az Acer Aspire E sorozat és az Acer Aspire V13 2014 szeptemberétől lesznek elérhetők.

 

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!