Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Hamarosan megérkezik a megújult Acer Aspire S3 Ultrabook

2013. november 09.
Hamarosan megérkezik a megújult Acer Aspire S3 Ultrabook

Hamarosan megérkezik az új Acer Aspire S3 Ultrabook család. A sorozat már több, mint két éve töretlen sikerrel jelen van a piacon, ám elérkezett az idő egy kis frissítésre, amely kívül és belül is egyaránt érinti az új Aspire S3-at. Korábban is volt újítás, de az inkább a hardveres kiépítésre, csatlakozókra és a színválasztékra mérséklődött, míg formailag nem történt változás. Most azonban teljesen átformálódott az Aspire S3 széria, amely a premium kategóriás Aspire S7 Ultrabook stílus jegyeit hordozza magában.

upload/articles/4/301/3_500x400.jpg

Külsőre szinte majdnem teljesen megegyező a fedlap kialakítása az S7-tel, ami a szélein körbe egy alumínium keretet jelent, fehér színnel kitöltve, ám a borítás anyaga itt nem Gorilla Glass mint az S7 modellnél. Jelentős változás, hogy a felső rész a csuklótámasznál is immár alumínium ötvözet, beleértve a megerősített zsanért is, amely szintén az S7-es modellekből emeltek át. Belsőleg rengeteg újítás érinti az új Aspire S3-at, kezdve a 10 pontos multi-touch IPS kijelzővel, amelyből akár FullHD felbontású is elérhető lesz a már megszokott 1366x768-as felbontáson kívül. Az érintőképernyő miatt a gép súlya a korábbi 1.33kg-ról ~1.5-1.6kg-ra módosul, amely nem akkora különbség cserébe azért, hogy egy érintőképernyős Ultrabookról beszélünk, így is az abszolút hordozható kategória marad.

upload/articles/4/301/4_500x400.jpg

A billentyűzet marad a már bevált szigetes kialakítású, immár háttérvilágítással, amely a korábbi S3 modell fájó hiányossága volt. Hardveres felépítését tekintve már a legújabb, negyedik generációs Haswell processzorok találhatóak meg az Aspire S3-392-ben, egészen az Intel Core i3-tól i7-ig, jellemzően négy illetve hat gigabájt rendszermemóriával, hagyományos merevlemezzel illetve SSD háttértárral felszerelve. A HDD-vel szerelt modellek mellett a minél gyorsabb adatelérés és működés érdekében megtalálható lesz itt is egy 24 gigabájtos SSD gyorsítótár is. Az Aspire S3 Ultrabook további újdonsága, hogy ezentúl - köszönhetően az egyre kisebb hőtermelésű és fogyasztású hardverelemeknek - kaphatóak lesznek majd dedikált, Nvidia Geforce videókártyákkal szerelt modellek is, így akár játékra vagy komolyabb grafikus teljesítményt igénylő munkákra is megfelelő választás lehet majd az új Aspire S3-392.

upload/articles/4/301/2_500x400.jpg

A magasabb hőtermelés leküzdésében a továbbfejlesztett Twin Air technológia segít majd, amely alul beömlő nyílásokból szívja a friss levegőt és hátul fújja ki. Csatlakozókból 3db USB port, HDMI, SD kártyaolvasó, fejhallgató illetve egy Acer Converter port fog rendelkezésre állni, amelyhez a mellékelt kábel segítségével lehetőség lesz VGA illetve ethernet csatlakozás elérésére is. A felszereltség részét képzi továbbá a beépített webkamera és mikrofon is. Az Aspire S3-392 akkumulátoros üzemidejét tekintve elég kecsegtető, maximum 7 órás üzemidőt ígér a gyártó egy feltöltéssel, amelyet minden bizonnyal tartni is tud majd az S3. Mint minden Acer Ultrabook, így az S3-392 is három év gyártói garanciával lesz kapható, valamint előtelepített Windows 8.1-es operációs rendszerrel telepítve érkeznek majd első körben a fehér-ezüst színű modellek, valamint jó hír, hogy további exklúzív színekben is kapható lesz majd, mint a citromsárga illetve bordó. A megjelenés még egy kicsit odébb van, de amint megjelennek az Acershopban azonnal megtalálhatóak lesznek.

upload/articles/4/301/1_500x400.jpg

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!