Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Hamarosan itt az Acer Aspire V17 Nitro Intel RealSense technológiával

2015. március 17.
Hamarosan itt az Acer Aspire V17 Nitro Intel RealSense technológiával

Sci-fi-ből valóság. Bizonyára sokan emlékeztek a Különvélemény című film híres jelenetére, amikor Tom Cruise egy futurisztikus grafikus kijelző előtt áll, és az általa megformált John Anderton nyomozó pusztán a kézmozdulataival, gesztusaival irányítja a kivetített képeket – rájuk zoomol, vagy éppen le és fel mozgatja azokat. Nos, az Acer nem kevesebbet ígér, mint azt, hogy a tudományos fantasztikum valósággá válik, sőt, hogy ezt akár haza is viheted.

upload/articles/4/379/2_500x400.jpg

A Las Vegasban megrendezésre kerülő CES a világ egyik legnagyobb elektronikai show-ja, ahol minden, magára valamit is adó gyártó képviselteti magát. Itt jelentette be az Acer idén januárban, hogy olyan új laptopokat dob piacra, amiket egyszerű kézmozdulatokkal irányíthatunk majd – navigálhatunk különböző honlapokon, és játszhatunk a kedvenc játékainkkal anélkül, hogy megérintenénk a gépünk billentyűzetét, vagy az egeret. Mindehhez az Intel RealSense 3D kameráit használja majd, amik nem csupán a kéz és a fej mozgását képesek érzékelni, de az arckifejezésünket is. Ezek a kamerák elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek egy laptopban, ugyanakkor elég „okosak”, hogy megfelelő mélységinformációkat adjanak vissza. Maga a rendszer három részből áll: tartalmaz egy hagyományos és egy infravörös kamerát, valamint egy infravörös lézerprojektort – ezek együttese térképezi fel a környezetet, és hozza létre végső soron az érintésmenetes platformot.

upload/articles/4/379/1_500x400.jpg

Sőt, az Intel 3D kamerái ahhoz is elég érzékenyek, hogy háromdimenziós másolatot készítsünk bármilyen tárgyról, amihez csupán annyit kell tennünk, hogy a laptop elé tartjuk a kiszemelt holmit, ha pedig rendelkezünk 3D printerrel, akkor akár ki is nyomtathatjuk őket. Az Acer Aspire V17 Nitro laptop várható technikai paramétereit is közölte már a gyártó: 17,3 colos full HD IPS kijelzővel rendelkeznek majd, és a legújabb, negyedik generációs Intel Core i7-4710HQ quad core processzorokat kapják. Arról, hogy a játékok élménye valóban tökéletes legyen, az NVIDIA GeForce GTX 860M videokártya, és akár 4 GB DDR5 VRAM gondoskodik. A 128 GB-os vagy 256 GB-os SSD-k mellé 1 terabyte kapacitású HDD is jár, ami gyors hozzáférést biztosít a fájlokhoz, filmekhez.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!