Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Hamarosan érkezik az Acer Predator 21 X gamer notebook
2017. január 18.

Hamarosan érkezik az Acer Predator 21 X gamer notebook

Szerző: Acershop
1 perc
Nem kell már sokat várni arra, hogy megérkezzen a hordozható számítástechnikai eszközök új királya, a világon egyedülálló Acer Predator 21 X gamer laptop.

Az idei év első negyedében végre megérkezik a világ legkülönlegesebb laptopja, az Acer Predator 21 X. A világon elsőként mutatták be tavaly a 21 col képátmérővel rendelkező, ráadásul ívelt képernyővel felszerelt brutális gamer notebookot, amelyet kifejezetten a kompromisszumok nélküli játékélmény ihletett.

Egy ekkora kijelzővel felszerelt laptop már alapból átlagon felüli, ez természetesen azt hordozza magában, hogy a készülékház méretei és súlya sem átlagos. Hatalmas készülékháza robosztus felépítésű, abszolút egyedi dizájn megoldásokkal. Kinézetre leginkább egy futurisztikus űrhajóra hasonlít, fedlapját két csík és egy hatalmas világító Predator logó díszíti, belső borítása pedig egyedi festést kapott, a több színben világító, programozható, mechanikus Cherry kapcsolókkal szerelt gamer billentyűzet körül.

upload/articles/6/572/1_500x400.jpg

További különlegesség, hogy a touchpad nem alul, hanem oldalt kapott helyet a numerikus billentyűzet helyén, azonban arról sem kell lemondanunk, ugyanis egy mozdulattal kiszedhető a touchpad és megfordítva visszatéve megkapjuk a numerikus billentyűzetet is.

Na de nézzük, hogy a notebook méretein felül mi teszi igazán egyedivé a Predator 21 X-t.

21” méretű, ívelt, 21:9 képarányú Ultra-Wide QuadHD IPS kijelző, amely gyönyörű színhűséget és tűéles, hibátlan képminőséget biztosít, ráadásul Nvidia G-Sync támogatással és 120Hz képfrissítéssel rendelkezik. A tökéletes hangzásról is gondoskodtak a mérnökök, egy négy hangszórós Dolby Audio rendszer került beépítésre, két subwoofer társaságában a feszes, precíz ugyanakkor részletgazdag és telt hangzás érdekében.

upload/articles/6/572/3_500x400.jpg

A felsőkategóriás gamer monitorokhoz hasonlóan az Acer Predator 21 X notebookba is beépítették a szemmozgás követő Tobii technológiát. A Tobii biztosítja a gamereknek az irányítás teljes értékű élményét, ezáltal sokkal közvetlenebb, feszesebb lesz maga a játékélmény. Gyorsabb reakciók, pontosabb célzás és szinte pontatlan, még gyorsabbra hangolt lövésekkel úgy, hogy a billentyűzet és az egér szinte már a háttérbe szorul, ráadásul ma már több, mint 45 játék támogatja, köztük a legújabb megjelenések is.

A belső felszereltséget tekintve szintén egy szóval jellemezhető csak: Brutális! Hetedik generációs Intel Core i7-7820HK processzor, 64 gigabájt DDR4 memória, 512GB RAID 0 PCI-Express SSD meghajtó plusz 1 TB háttértár, valamint két! darab Nvidia GTX 1080 grafikus vezérlő SLI üzemmódban gondoskodik a zökkenőmentes játékélményről. Ez az a maximum hardveres felszereltség, aminél ma szinte nem létezik erősebb, ez az a teljesítmény, amin hosszú évek múlva is a legnagyobb gépigényű játékok tökéletesen fognak futni, maximális grafikai beállítások mellett.

upload/articles/6/572/2_500x400.jpg

És erre még egy lapáttal rá lehet dobni, ugyanis a K jelzésű processzorok egyik tulajdonsága, hogy túlhajthatóak, így ez még növel az amúgy sem kevés összteljesítményen. A processzor „húzását” könnyen elvégezhetjük majd az Acer PredatorSense szoftverrel, amelyen belül állítható lesz a billentyűzet világítása és programozása, valamint a ventilátorokat is manuálisan lehet majd szabályozni.

A gép hűtéséről egy 9 hőcsöves, 5 ventilátoros hűtőrendszer gondoskodik, amely képes kordában tartani a fenevadat, illetve a Nitro sorozatban is megtalálható, Acer DustDefender technológia gondoskodik a lerakódott por eltávolításáról.

Az Acer Predator 21 X megjelenése már nincs messze, az első 300 darab limitált, sorszámozott széria lesz, reméljük minél hamarabb az Acershopban is üdvözölhetjük a fenevadat, vagyis a világ legerősebb, gamer notebookját.

A Predator 21X kizárólag az Acershopban, rendelésre érhető el!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!