Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Hamarosan elérhető lesz az Acer VR headset
2016. november 04.

Hamarosan elérhető lesz az Acer VR headset

Szerző: Acershop
1 perc
Sokakat örömmel tölt el a hír, hogy a Microsoft legújabb frissítésében nem csupán a headsetek külsejét érintő változások lesznek megtalálhatók, hanem az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Virtual Reality is elsőbbséget fog élvezni. A Creators Update 2017 áprilisában kerül majd piacra, amit nem sokkal később a Acer által gyártott VR headset is fog követni.

Végre megérkezik a várva-várt VR Headset, amivel új szemszögből fogod látni a világot. Na jó, ha nem is az egész világot, de a virtuálisat biztosan. Az Acer bejelentette, hogy hamarosan mindenki számára elérhetővé válik ez az innovativ találmány, amely tökéletesen kiegészíti majd a Microsoft új frissítését, a Windows 10 Creator`s Update-et. Éljenek a 3D-s virtuális világok!

Az Acer Virtual Reality headset épp időben érkezik a Microsoft új frissítéséhez, és a cég nyilatkozatából kiderült, hogy a VR Headset-et megfizethető laptopokkal is társítani lehet majd. Tehát nem kell milliomosnak lenned ahhoz, hogy élvezni tudd ezt a különleges új élményt.

upload/articles/6/562/1_500x400.jpg

Miért ne merülnél el a virtuális világok egyikében, ezt a könnyű, beépített kamerával ellátott készüléket használva? És ami még szebbé és emberbarátibbá teszi ezt a nagyszerű találmányt, az a flexibilis mozgástér. Nem kell többé merev nyakkal ébredned, ha este sokáig gépeztél.

És a kép, amit látsz a szemüvegen keresztül? Egyszerüen lenyűgöző, mivel az Acer VR headset 1440 * 1440 felbontásra is képes, és a beépített szenzorok érzékelik a háromdimenziós mozgást, az “inside-out” technológiát, illetve a “six-degrees of freedom”-ot. Így neked csak annyi lesz a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd, ahogy a 3D technika és a virtuális valóság elvarázsol.

Akik csak egy percet is eltöltöttek egy 3D-s világban, azok tudják miről beszélünk. Az élmény felejthetetlen, egyedi, és magáért beszél.

upload/articles/6/562/2_500x400.jpg

Ideális azok számára is, akik még most fedezik fel e világot, hiszen az új technológia segítségével jóval egyszerübb és gyorsabb lesz hozzászokni a frissítésekhez, így megkönnyítve az alkalmazkodást.

Jelen pillanatban nincs még pontos dátumunk a magyarországi érkezésre és árakra, de amint elérhetőek ezen információk, az AcerShop oldalán megtaláljátok majd.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!