Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Ha nincs elég tárhelyed, a külső merevlemez a megoldás

2016. augusztus 23.
Ha nincs elég tárhelyed, a külső merevlemez a megoldás

A laptopok vásárlásánál a tárhely nagysága is meghatározó, egyrészt az operációs rendszerek mérete miatt, másrészt pedig azért, mert rengeteg programot telepítünk a notebookra a különféle feladatok elvégzéséhez. Ráadásul ma már szinte mindenről készítünk fényképet az ételektől a nyaralásig, aminek a tárolásához egyre több hely szükséges még úgy is, ha egy részüket a felhőbe töltjük fel.

upload/articles/6/548/2_500x400.jpg

Mi a megoldás, ha „kinövöd” a tárhelyed?

A tárhelyből sokkal könnyebb kifogyni, mint ahogy képzeled. Kiválasztod a neked leginkább tetsző laptopot, amihez egy adott nagyságú HDD vagy SSD jár, azután feltelepíted az operációs rendszert, az összes olyan programot, amit napi szinten használsz, néhány olyat, amiről épp most olvastál, és úgy döntesz, hogy megéri kipróbálni.

És máris azon kapod magad, hogy a merevlemezed fele megtelt, pedig még bele sem lendültél igazán. Szerencsére van megoldás, mégpedig a külső HDD-k vagy SSD-k, amikkel könnyel orvosolhatod a tárhelyproblémádat.

upload/articles/6/548/3_500x400.jpg

A Western Digital My Passport Ultra külső merevlemezek

A webshopunkban kapható 1 TB kapacitású Western Digital My Passport Ultra külső merevlemezek négy színben is elérhetőek: pirosban, fehérben, feketében és kékben. Így ha színes a laptopod, akkor választhatsz olyan HDD-t, ami tökéletesen illik majd hozzá, bár nem ez a legalapvetőbb szempont a vásárlásnál.

A Western Digital az egyik legrégebbi név az adattárolók gyártása területén. A könnyen hordozható, 2,5 colos My Passport Ultra merevlemezek megbízható minőséget képviselnek, amit a 3 éves garancia is bizonyít.

Az USB 3.0 portnak köszönhetően az adatátvitel gyors, az 5400 rpm-es fordulatszám pedig éppen ideális, ugyanis így elég halk az eszköz működése, és kevesebbet is fogyaszt, mint a 7200 rpm-es fordulatszámú merevlemezek, és nem is melegszik annyira. A 8 MB pufferre sem lehet panasz, az automatikus biztonsági mentés pedig kifejezetten hasznos lehet.

upload/articles/6/548/4_500x400.jpg

A meghajtót jelszavas védelemmel is el lehet látni, illetve a fájlok titkosításával tudsz az adataid biztonságáról gondoskodni.

Ha egy kicsit olcsóbb megoldást szeretnél, akkor az ADATA 1 TB-os merevlemezét ajánljuk Neked, ami közel hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a Western Digital külső HDD, és még spórolhatsz is vele.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!