Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Frissített Acer ultrabookok Ötödik generációs Intel Core processzorokkal és az elérhető leggyorsabb WiFi sebességgel

2015. január 09.
Érkeznek az Ötödik generációs Intel Core processzoros készülékek, a legújabb ultragyors vezeték nélküli hálózati rendszerrel.

Az idén megjelenő R 13 és S7 ultrabookok első közös tulajdonsága, az Intel Core központi egységek legújabb, ötödik generációja. Az elődhöz képest, megnövelt számítási teljesítmény mellett, jelentős fejlesztésen esett át a grafikai mag. Az akkumulátoros üzemidő pedig, a hatékonyabb gyártástechnológiának köszönhetően várhatóan tovább nő.

A második egyező tulajdonság, a jelenlegi legfejlettebb vezeték nélküli kommunikációs szabvány támogatása. A 802.11ac WiFi modulok, akár háromszor gyorsabb, és mindemellett nagyobb hatótávolságuknak köszönhetően, jobban igazodnak a napjainkban megnövekedett felhasználói igényekhez.

 

Az Aspire R 13 - négyféle variálható felhasználási mód

Alig 1,8 centiméter vékony, és mindössze 1,5 kg. Mégis a 13,3” képátlójú, érintőképernyős kijelzője 180 fokban elforgatható (Acer Ezel Aero), és konfigurációtól függően, Full HD (1920x1080), vagy WQHD (2560x1440) is választható, amelyeknél a Zero Air Gap csökkenti a tükröződést, illetve ujjlenyomat-gátló bevonat segít elkerülni a nem kívánt maszatolódást. A kisebb felbontáshoz széles betekintési szögű IPS panel jár, mindkét képernyő védelméről Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik, akár notebookkén, akár táblagépként használjuk. Opcionális az Acer Active Pen, rajzoláshoz, tartalomszerkesztéshez.

 

Ötödik generációs Intel Core processzorok, 802.11ac vezeték nélküli technológia, kiegészítve akár 1TB méretű SSD RAID támogatású háttértárakkal és legfeljebb 8GB rendszermemóriával, ideális hardver, ha munka az első. Dolby Digital Plus Home Theatre hangrendszer, a mozi-szerű térhangzásért, illetve a Skype által is ajánlott, Acer Purified Voice, amely egy hangfelismerő- és hangfeldolgozó alkalmazás, hogy a VoIP beszélgetések is kristálytiszták legyenek, ha a szórakozás sem utolsó.

 

Aspire S7 Ultrabook – a díjnyertes gép, most még gyorsabb

2015-ös hardverek, hófehér, alumínium dizájnnal, mindössze 1,3 kg, és 12,9 milliméter vastagságba zárva, mégis masszív. A 180 fokban kihajtható, 13,3” érintőkijelzőt, Gorilla Glass 2 védi. A felbontás lehet Full HD (1920x1080), vagy WQHD (2560x1440), IPS panelekkel. Nem maradhatnak el az idei, ötödik generációs Intel Core processzorok és a fejlett 802.11ac WiFi modulok, amelyek támogatják az S7 Ultrabook, vezeték nélküli kijelzőre való csatlakoztatását, ilyen lehet például egy nagy képátlójú televízió. A villámgyors rendszerindítást és reakcióidőt, a 128 vagy 256 GB-os RAID 0 támogatású SSD meghajtókkal érték el a tervezők.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!