Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Frissítést kapott az Acer Aspire Z sorozat

2015. június 05.
Frissítést kapott az Acer Aspire Z sorozat

Az Acer egyik sikeres sorozata, az Aspire Z, a 2015-ös évben számos új funkcióval gazdagodott. Az all-in-one – azaz minden egyben – számítógépek már eddig is nagy népszerűségnek örvendtek, de tudjuk, hogy nincs olyan eszköz, amit ne lehetne még jobbá tenni. A tajvani gyártó mottója minden bizonnyal valami hasonló lehet, hiszen a cég fejlesztői soha nem pihennek, és folyamatosan turbózzák föl a számítástechnikai eszközöket.

upload/articles/5/403/2_500x400.jpg

Hogy jobban lássalak, hogy jobban halljalak

Hogy miért, miért nem, de az Aspire Z sorozat leírását olvasva a Piroska és a farkas ominózus mondatai juthatnak az eszünkbe. Az új modellek ugyanis élethű videóhívást ígérnek a felhasználóknak – nem kevesebbet, mint azt, hogy úgy beszélhetünk az ismerőseinkkel, családtagjainkkal, mintha egy szobában lennénk velük.

Az 1080 pixeles Full HD webkamera és a sztereó hangszórók segítségével akár zajos környezetben is kristálytisztán hallhatjuk a partnerünket, a Full HD (1920x1080), háttérvilágítású LED kijelzőn pedig a tökéletes látványt élvezhetjük. Mindehhez még az Acer BluelightShield technológia is hozzájárul, amely csökkenti a képernyő kék fény kibocsátását a szemeink épségének megóvása érdekében.

upload/articles/5/403/1_500x400.jpg

Kecses külső kompromisszumok nélkül

Ma már elképzelhetetlen egy számítástechnikai eszköz anélkül, hogy a gyártók ne törekednének az egyedi és mutatós designra. Nincs ez másként az Aspire Z-nél sem, ahol a tervezők azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy alapjaiban változtassák meg az asztali számítógépről kialakult nem túl kedvező képet.

A mindössze 36 milliméter széles, igazán vékony és kecses test egy kisebbfajta erőművet rejt magában – Intel Core 3, Pentium vagy Celeron processzort, akár 8 GB memóriát és 2 TB merevlemezt, valamint opcionálisan DVD Super Multi optikai meghajtót.

Az új modellek továbbá egy olyan gördülékeny mechanikai rendszert is kaptak, amivel a képernyő könnyedén – akár két ujjal is – dönthető -5-től egészen 25 fokig, íg yvalóban gyerekjáték a legjobb látószög beállítása.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!