Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Forgasd őket kedvedre! – Acer 2 az 1-ben notebookok

2015. július 30.
Forgasd őket kedvedre! – Acer 2 az 1-ben notebookok

Az Acer kínálatában jó néhány olyan notebookot találhatsz, amik nem a régi, hagyományos felépítést követik, hanem – lépést tartva a felhasználóknál jelentkező újabb és újabb igényekkel – úgynevezett 2 az 1-ben készülékek, amiket laptopként és tabletként egyaránt használhatsz.

upload/articles/5/422/3_500x400.jpg

Alakítsd, ahogy szeretnéd!

A 2 az 1-ben notebookok nagy előnye, hogy négyféle különböző alkalmazási módjuk is létezik, attól függően, hogy az átalakítás után mire szeretnéd éppen használni az eszközt. Ezeket a funkciókat a kijelző forgatásával csalogathatod elő, amihez egy igen praktikus szerkentyű lesz a segítségedre, mégpedig az „Ezel” névre keresztelt forgatható zsanér.

upload/articles/5/422/2_500x400.jpg

Négyféle állás, négy felhasználási mód

Ha a képernyőt a zsanér mentén elforgatod, akkor négy különféle eszközzé tudod alakítani a notebookodat. A laptop módot nem kell bemutatni, hiszen azt mindenki jól ismeri és használja akár tanuláshoz, akár munkához. Ha a kedved úgy tartja, akkor a készüléket átkonvertálhatod tabletté, és az érintőképernyőn végezheted a szokásos tevékenységeket, akár csak egy táblagépen. Az úgynevezett „sátor” állás egyaránt praktikus mozizáshoz, de akár egy prezentáció megtartásánál is jó szolgálatot tehet.

upload/articles/5/422/1_500x400.jpg

Érintőképernyő

Az érintőképernyők világában, amikor rengeteg eszközünk rendelkezik ezzel – talán az okostelefonok és a tabletek a legismertebbek közülük, de az okosórák is hasonló elven működnek –, igazán nem nagy kérés, hogy a laptopunkon is elérhető legyen ez a funkció. Nos, a 2 az 1-ben készülékek esetében ez már nem csupán álom, hanem valóság, így maradéktalanul élvezhetjük azt a kényelmet, amit nyújtanak. Sőt, az aktív tollak segítségével könnyedén készíthetünk jegyzeteket vagy vázlatokat az erre alkalmas programokkal.

upload/articles/5/422/4_500x400.jpg

Az Aspire R13 sorozat

Az Acer Aspire R13 ultrabook sorozat tagjai elegáns, letisztult megjelenésükkel és nagy teljesítményükkel a hibrid készülékek új generációját képviselik, amik a magas minőség mellett kényelmes használatot is jelentenek a tulajdonosaik számára.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!