Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Fókuszban a Liquid Zest Plus okostelefon

2016. június 28.
Fókuszban a Liquid Zest Plus okostelefon

A tajvani Acer az utóbbi időben különösen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy olyan eszközökkel jelenjen meg a piacon, amik a maguk nemében egyedülállóak. Nincs ez másként az okostelefonokkal sem, amit mi sem bizonyít jobban, mint az új Liquid Zest Plus készülék.

upload/articles/6/531/2_500x400.jpg

Fókuszban a fókusz

Az új Liquid Zest Plus egyik specialitása a háromfókuszos rendszer, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között a legjobb minőségű képeket készíthessük el vele. És ez a mai világban már szinte követelmény, hiszen a legtöbben sokszor a nyaralásra sem visznek magukkal fényképezőgépet, csak a telefonjukat.

A Liquid Zest Plus 13 megapixeles ultragyors hátlapi kamerája három különféle fókuszmódban is használható. Az intelligens fókuszok közül fényes nappal a „phase detection” módot használhatjuk, amivel akár gyengébb fényviszonyok között is éles és részletgazdag fotókat készíthetünk.

A lézer fókuszálással kis távolságból készíthetünk remek képeket olyan sötétebb belső terekben, mint például egy étteremben, míg a contrast detection autófókuszt kevés fény esetén vethetjük be.

upload/articles/6/531/1_500x400.jpg

Az 5 megapixeles előlapi kamera segítségével pedig a szelfikben lehetünk profik, ráadásul a barátaink sem maradnak le a képről a széles látószögnek köszönhetően. A „Pause N Shoot” módban a telefon automatikusan felismeri az arcokat, az időzítő beállításához pedig elég csak megrázni a készüléket.

Akár három napot is kibír

Az okostelefonokkal az az egyik legnagyobb probléma, hogy gyakran egy napot sem bírnak ki egyetlen feltöltéssel. Vagyis ha „rendeltetésszerűen” használjuk őket, akkor megesik, hogy már délután a töltőre kell dugnunk a készüléket.

Az Acer ezzel szemben azt ígéri, hogy a Liquid Zest Plus-t akár három napig is használhatjuk majd egyetlen feltöltéssel az 5000 mAh-ás akkumulátornak hála. Ráadásul a „gyors töltés” funkció segítségével mindössze egyetlen óra alatt feltölthető a telefon 50%-os szintig, ami egy napnyi extra használatot jelent.

upload/articles/6/531/3_500x400.jpg

Az 5,5 colos Liquid Zest Plus okostelefon az Android 6.0-ás verziójával érkezik majd, és az eszközzel az Acer a fejlett technológiát állítja a mindennapok szolgálatába.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!