Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Flexibilitás és kedvező ár: Az Acer Switch One 10 2 az 1-ben notebook

2016. június 17.
Flexibilitás és kedvező ár: Az Acer Switch One 10 2 az 1-ben notebook

Ha valaki egy igazán flexibilis, de emellett kedvező árú 2 az 1-ben notebookot szeretne akár tanuláshoz, akár otthoni használatra, annak a tajvani Acer most két új géppel is „kedveskedik”.

A Switch V 10 és a Switch One 10 közös jellemzője a négymagos Intel Atom processzor mellett az is, hogy kedvünkre alakíthatjuk, ugyanis négy különféle módban is használhatjuk mind a két eszközt.

upload/articles/6/527/1_500x400.jpg

A sátortól a táblagépig

Mivel a billentyűzet lecsatolható a kijelzőről, ezért a két új, 10 colos notebook minden további nélkül használható akár tabletként is. Bár ez az összes 2 az 1-ben laptopra igaz, de ha csupán hátrahajtjuk a billentyűzetet – azaz nem lehet lecsatolni –, akkor az így kapott eszköz túl nehéz ahhoz, hogy valóban kényelmes legyen a használata.

A Switch V 10 és a Switch One 10 esetén azonban a billentyűzet eltávolítása után csak a kijelző marad a kezünkben, ami teljes mértékben helyettesít egy tabletet, mindezt pedig úgy, hogy a nagyobb teljesítményről sem kell lemondani. A 10 pontos érintőképernyőnek, és az előre telepített Windows 10-nek köszönhetően pedig nincs olyan feladat, amit végre ne hajthatnánk az eszközzel.

Az átalakíthatóság két kulcsa a Windows Continuum, illetve a mágneses zsanér, ami lehetővé teszi a könnyű lecsatolhatóságot, valamint a különféle módokban történő használatot.

upload/articles/6/527/2_500x400.jpg

A tablet mód mellett a hagyományos notebook állás, a sátor – amikor az eszköz gyakorlatilag egy „A” betűt formáz –, és a kijelző mód teszik lehetővé, hogy a munka éppen olyan egyszerű legyen az eszközön, mint a szórakozás.

A stílusos Switch One 10 akár mesenézéshez is

Az Acer Switch One 10 stílusos, sötétszürke fém borítást kapott, és szinte minden erőfeszítés nélkül „szedhető szét”, így ha a gyerekek a kedvenc meséjüket akarják megnézni rajta, akkor annak sem lesz akadálya.

Az IPS technológiának köszönhetően széles betekintési szöget kapunk, a Precision Touchpad pedig a precíz navigálást teszi lehetővé az eszközön. Ám a notebook legnagyobb vonzereje kétségkívül az ára, aminek köszönhetően biztosan népszerű lesz majd a felhasználók körében.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!