Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Évzáró akció húszezer forint kedvezménnyel

2014. november 25.
Most érdemes megvásárolni az új Acer Switch 10-esedet!

 

Az AcerShop új akciójában megspórolhatsz most még 20000 forintot akkor, ha a Switch mellé választasz egyet az Acer okostelefonjai közül!

Az Acer Switch 10-es modelleket leginkább azok kedvelik, akik tabletet és laptopot együtt szeretnének használni. Az Acer új innovatív megoldásával 4 féle használati módban működhet egy ilyen kisgép:

 

Ezt a kis gépet a 4 féle kijelző megoldás miatt szeretik. 4, megoldás, 4 használati mód: Ha akarom, megfordíthatom, ha akarom lehajthatom, ha akarom leválasztom, ha akarom csatlakoztatom. Mindezt nagyon egyszerűen és nagyon elegánsan egy mágneses csatlakozó segítségével. Az Acer Aspire Switch 10 egy tablet is, egy laptop is és még ki tudja mi minden.

Az Acer sorban nyeri a különféle design díjakat az új okostelefonjaival. Általános jellemzőjük a letisztult, igényes forma mellett az Android operációs rendszer. Az AcerShopban forgalmazott készülékek mindegyike kártyafüggetlen, ráadásul többségükben két SIM kártya fogadására is képesek.

Megnézném az Acer okostelefonokat!

 

Ideális karácsonyi ajándékot találhatsz most, vásárold együtt a két Acert és fizess 20000 forinttal kevesebbet! Az akció 2014. december 31-ig tart.

Szerző: AcerShop

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!