Érkezik az Iconia Tab 7, az új 3G-s tablet

Érkezik az Iconia Tab 7, az új 3G-s tablet

Az Acer Iconia One 7 után szintén bemutatásra került a felsőbb kategóriába pozícionált új 7"-os, 3G modemmel felszerelt legújabb tablet is. Az eddigiekkel ellentétben nem azonos családon belüli plusz felszereltséggel érkezik a 3G-s modell, hanem egy teljesen új családot építettek rá, amely az Iconia Tab 7 elnevezést kapta.

upload/articles/4/340/2_500x400.jpg

Teljesítményben megegyezik az Iconia One 7-tel, amely egy kétmagos, Intel Atom processzorra és 1 gigabájtnyi rendszer memóriára épül, 16 illetve 32 gigabájtos háttértárral szerelve, amely tovább bővíthető microSD kártyával, illetve nem marad le az elő és hátlapi kamera sem. A készülék kialakítása az abszolút prémium kategóriát idézi. Kecses, vékony kialakítású mindössze 8,9mm vastagsággal és 11,6cm szélességgel egy rendkívül könnyű és hordozható készülék az új Acer Iconia Tab 7, természetesen elegáns alumínium hátlapi borítással. A hangzásról immár itt is két darab beépített hangszóró gondoskodik, amely a készülék alsó szegmensében kapott helyet.

upload/articles/4/340/1_500x400.jpg

A legkülönlegesebb funkciója azonban az Iconia Tab 7-nek az, hogy alkalmas lesz telefonálásra is a tablet, így egy komoly munkaeszközként is funkcionálhat. A megjelenés a következő 1-2 hónapban esedékes, amint megjelenik az AcerShop-ban azonnal elérhető lesz.