Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Érkezik az Acer Gamer notebook sorozata a Nitro

2014. augusztus 18.
Érkezik az Acer Gamer notebook sorozata a Nitro

Az Acer kínálatában eddig is jelen voltak a különböző játékos notebook konfigurációk, de most érkezik valami új, egy kifejezetten gémereknek dedikált sorozat az Acertől. Az új sorozat Acer Aspire V Nitro névre hallgat, ami arra enged következtetni, hogy bizony teljesítményben nem fog szűkölködni a sorozat. Az Aspire Nitro egy vékony kialakítású, mattra festett, alumínium fedlappal ellátot készülékházat, a kijelző zsanérja pedig ezüstös fényezést kapott, amelyen felül elegánsan belegravírozták a készülék nevét. A készülékre az abszolút hűvős elegancia a jellemző, nem az a hivalkodó, vaskos gémer notebook, mint az átlag és ezt ráadásul egy szolid, pirosan világító billentyűzettel fejelték meg.

upload/articles/4/355/1_500x400.jpg

Az Aspire V Nitro sorozat kétféle méretben, 15.6" és 17.3"-col méretben lesz elérhető. Alapből mindegyik modellben egy FullHD felbontású IPS kijelző kapott helyet, így a látványra sem lesz panasz. A készülék felszereltsége elég széles skálán mozog. Megtalálhatóak benne az alacsony fogyasztású, Intel Core i5, Core i7 processzorok, valamint a legnagyobb teljesítményű konfigurációkban akár négymagos Core i7 is düböröghet. A grafikus teljesítményről az Nvidia Geforce GT illetve GTX sorozat videókártyái gondoskodnak majd. Memóriából minimum 8 gigabájt a felszereltség része, de lehet akár 16 gigabájttal szerelt modelleket is majd kapni. Az adatok tárolásáról egy 1TB kapacitású, hibrid merevlemez (integrált 8GB SSD gyorsítótár) lesz minden Aspire Nitro modellben, de lesznek olyan kiépítések is, amelyekben emellett még egy 128 vagy akár 256 gigabájtos SSD meghajtó is beépítésre kerül.

upload/articles/4/355/2_500x400.jpg

Az optikai meghajtó egyre sűrűbben marad ki a notebookokból, így van ez az Aspire V Nitro sorozattal is,ezért lesznek olyan modellek, amelyekbe már nem lesz beépítve. Az Acer Aspire V Nitro sorozat 3 év garanciával és előtelepített Windows 8.1 operációs rendszerrel október vége felé érkezik, azonban az Acershopban már előrendelhető.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!