Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Előrendelhető az Acer Aspire S3 - az Ultrabookok legújabb trónkövetelője

2011. szeptember 19.
Már rendelhető az Aspire S3-951-es ultrabook a webshopban.

Megérkezett a hír, hogy mikorra várhatóak az első példányok az Acer új üdvöskéjéből. Október második felében a szerencsések már birtokba is vehetik friss szerzeményüket, amennyiben időben megrendelik valamelyik verziót ebből a remek masinából. Technikai paraméterek tekintetében a jelenleg rendelhető 2 változat közel azonos felszereltséggel rendelkezik.

upload/articles/2/172/1_original.jpg

A gép lelke az Intel® Core™ i5-2467M (3M Cache, 1.6 - 2.3 GHz, 17W, HyperThreading,TurboBoost), mely alapvetően az energiatakarékos vonalon remekel, de ha szükséges, akkor képes a TurboBoost segítségével megvillantani "oroszlánkörmeit" is. A rendszer 4GB DDR3 memóriából gazdálkodik, innen kap tartalékot az integrált Intel®HD Graphics 3000 grafikus vezérlő is. Az adatok tárolásáért egy 320 GB-os merevlemez, vagy az ínyencek kedvéért egy 240GB-os SSD felel. Billentyűzetből a teljes méretű Acer FineTip típussal lesz felszerelve, ami kényelmes használatot biztosít majd. A hűtés kialakítását is úgy tervezték meg, hogy a készülék hátulján távozik a kifújt meleg levegő, ami teljesen el lesz vezetve a csuklótámasz és touchpad felől, így nem fogunk melegedést érezni gépelés közben, továbbá ölbe helyezve is nyugodtan lehet majd használni, mivel az alján nem lesznek szellőző rácsok.

Érdemes megemlíteni az Aspire S3 két új innovációját, amelyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatjuk majd ki belőle. Az Acer Green Instant On, ami ultra-gyors reakcióidőt, energia hatékonyságot és magasabb szintű energia-gazdálkodást biztosít. Ez két alvási üzemmódot jelent, amikből az Aspire S3 nagyon gyorsan tud majd alvó állapotból visszatérni. A sima Sleep (Alvás) üzemmódból az Aspire S3 csupán 1,5 másodperc, mig a Deep Sleep üzemmódból (Mélyalvásból) is csupán 6 másodperc szükséges neki az újrainduláshoz. Ezzel az innovatív energia gazdálkodással az Aspire S3 akkumulátora akár 50 napig is képes lesz készenlétben maradni. Az akkumulátor 3 cellás, nagy sűrűségű Li-Ion típusú, amivel akár 6-7 órán át is képes lesz működni egyetlen feltöltéssel. Természetesen ez függ majd a felhasználástól és az energiagazdálkodási funkciók használatától.

 

A készülék háza teljes alumíniumborítást kapott, melynek a legvastagabb pontja 17.5 mm csupán. A külalak a formatervezők nagyszerű munkáját dicséri, melyről nem is beszélnénk sokat, hiszen a képek önmagukért beszélnek.

 

A gépek megrendelhetőek a webshopban, jelenleg 3 év pick and return garanciával.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!