Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Elegáns megjelenésű Acer Leap Ware okosórák érkeznek
2017. június 12.

Elegáns megjelenésű Acer Leap Ware okosórák érkeznek

Szerző: Acershop
1 perc
Elegáns megjelenésű Acer Leap Ware okosórák érkeznek

Az Acer még a next@acer sajtóeseményen, New Yorkban bemutatta az új Leap Ware fitness okosórát. Ez a nagyon elegáns megjelenésű okosóra nagyszerűen integrálódik a mindennapi életbe, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy saját maguk menedzseljék személyes fitnesz céljaikat, miközben kapcsolatban tudnak maradni bárkivel.

upload/articles/6/595/4_original.jpg

Alapvetően a tartósság volt az elsődleges szempont, amikor a Leap Ware-t tervezték. A 42 mm átmérőjű kijelző Corning Gorilla Glass-t, magas szintű karcolódásvédelemmel és rozsdamentes acél óraszíjat kapott, letisztult dizájnnal. Az eszköz mindennapos használatra lett tervezve, és teljeskörű támogatást nyújt fitness- és wellness téren.

upload/articles/6/595/1_500x400.jpg

MediaTek MT2523 lapkakészlettel lett felvértezve az okoseszköz, amelyhez egy MT2511 bio-sensing lapka is társul. A Leap Ware okosóra pontos fitness monitorozó alkalmazásokkal és kiegészítőkkel lett felvértezve, a pontosság pedig a számos szenzornak és magának a fejlett algoritmusnak köszönhetően nagyon precíz. Az eszköz monitorozza a szívritmust, állóképességet, stressz- és fáradtság szinteket, és figyeli az ultraibolya-sugárzást is. Mindehhez 3-5 napos akkumulátor üzemidő is társul, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem maradnak le egyetlen fontos eseményről vagy információról sem.

upload/articles/6/595/2_500x400.jpg

Az Acer Leap Ware IPX7 vízállósággal rendelkezik, amelynek köszönhetően akár a szakadó esőnek is ellenáll. Fentiek mellett tartalmaz beépített LED zseblámpa funkciót is, mely kigyullad, ha megnyomjuk a megfelelő gombot. Ez akkor lehet nagyszerű, ha például ki kell nyitnunk a bejárati ajtónkat késő éjszaka, de jól használható például sötétedés utáni helyzetjelzőnek, mondjuk éppen futás közben. A Leap Ware okoseszközök két színárnyalatban, Navy Blue és Light Brown verzióban lesznek elérhetők.

upload/articles/6/595/3_500x400.jpg

Az Acer Leap Ware okosóra egyszerűen párosítható össze Android vagy iOS rendszerű okostelefonokkal a LiquidLife applikáció segítségével. A felhasználók nyomon követhetik a hívásokat és az SMS-eket, használhatják a telefon nagy érintőképernyőjét irányítópultként, analizálva az adatokat, amelyeket a Leap Ware fejlett szenzorai gyűjtöttek. A Liquid Life applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók napi fitness céljaikat kivitelezzék, így megmarad a motiváció minden egyes tevékenység esetében. Továbbá az edzéseket és a tevékenységet rögzíti az applikáció, így az bármikor visszanézhető.

Az Acer 13 ezer speciális kivitelű Leap Ware okosórával támogatja a 2017-es Universiade Taipei játékokat, amely augusztusban kerül megrendezésre. Az eszközöket a sportolók, illetve a háttércsapat fogja használni.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!