Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Egyszerűen stílusos – az Acer Revo One RL85

2015. április 17.
Egyszerűen stílusos – az Acer Revo One RL85

Az új Revo One RL85 nem szerényebb minősítést kapott, mint azt, hogy „szórakoztató központ”. Talán túl nagyralátó elnevezés ez egy mindössze 10,6x10,6x15,5 cm-es méretekkel rendelkező doboznak, ami akár a tenyerünkön is elfér. Hogy akkor mégis mire ez az impozáns jelző? Ha alaposan megnézzük a kis erőgép paramétereit, akkor mi is könnyedén beláthatjuk, hogy megérdemli ezt a nevet.

upload/articles/4/388/4_500x400.jpg

Nagy erő egy kis dobozban

A 8.1-es Windows operációs rendszer, és a szórakoztató funkciók széles köre valódi élményt nyújt a tulajdonosok számára. A legjobb minőségben élvezhetjük a filmeket, tévéműsorokat, hallgathatunk zenét, sőt, ha szinkronizáljuk a gépet a többi eszközünkkel, akkor könnyedén oszthatunk meg adatokat a családunkkal, barátainkkal. Mivel a Build Your Own Cloud (BYOC), vagyis a saját felhő szolgáltatást is támogatja, akkor is hozzáférhetünk a fájljainkhoz, fotóinkhoz, zenéinkhez, ha nem vagyunk éppen otthon.

Az ötödik generációs Intel Core i3 vagy Core i5 processzorokkal ellátott Revo One RL85 kompakt mérete ellenére mégis elegáns, és szinte bárhol elfér – ideális minden otthonba, legyen az bármilyen kicsi is. A 802.11ac protokoll kétszer olyan gyors vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé, mint a hagyományos személyi számítógépek általában, és kérhetőek 60 GB-os SDD-vel, vagy 1 TB-os HDD-vel.

upload/articles/4/388/2_500x400.jpg

Dinamikus hang és élethű látványvilág

Számos funkció szolgálja azt a célt, hogy a zenehallgatás, vagy a mozizás valóban utolérhetetlen élményt nyújtson a felhasználók számára. A Revo One RL85 egyaránt rendelkezik mind HDMI, mind pedig Mini DisplayPort bemenettel, bizonyos modellek pedig a 4K2K UHD monitorokat, és a 4K tévéket is támogatják. A kép mellett természetesen a hang is fontos egy ilyen eszköz esetében: a dinamikus HD 7.1 surround hangzás valóban élethű hatást kelt.

A Revo One RL85 azoknak ajánlott, akik a számítástechnika terén is stílusosak, de nem kötnek kommpromisszumokat és szeretik a nem mindennapi megoldásokat.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!