Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Egy újabb Chromebook: a Chromebook 14 for Work

2016. május 24.
Egy újabb Chromebook: a Chromebook 14 for Work

Az Acer Chromebookjai a felhasználók széles spektrumát fedik le. Nemrégen adtunk hírt egy olyan modellről, amivel akár a 14 órás üzemidő is elérhető, most pedig egy olyan eszközzel állt elő a tajvani gyártó, amit kifejezetten munkára találtak ki.

upload/articles/6/521/3_500x400.jpg

Mi kell a munkához?

Az Acer szerint mindenekelőtt „teljesítménynövelő” hatodik generációs Intel Core processzorok, ezért az új Chromebookba nem is kerülhetett más, mint a Skylake CPU-k. Így a Chromebook 14 for Work az első olyan Chromebook, amit ilyen procikkal láttak el.

Ezenkívül az üzleti élet azon szereplőire is gondolt az Acer, akik akár munka közben is szeretnek meginni egy-egy csésze kávét, a billentyűzet ugyanis cseppálló, hogy az se okozzon gondot, ha netán kilötyögtetünk rá némi italt.

Apropó, balesetek. Az új Chromebook olyan masszív borítással rendelkezik, hogy akár 122 centi magasról is leejthetjük, mégsem lesz semmi baja a gyártó állítása szerint. A 12 órás üzemidő pedig több mint elég egy hosszú munkanaphoz is.

upload/articles/6/521/1_500x400.jpg

A Google Chrome for Work

A Chromebookok ezenkívül a Google Chrome for Work-kel is kompatibilisek, aminek köszönhetően a rendszergazdák könnyen el tudják végezni a szükséges frissítéseket, konfigurálhatják az alkalmazásokat, és használhatják a bővítményeket is. A Google Chrome for Work rengeteg előnyt nyújt a vállalkozások számára: biztonságot, jó kezelhetőséget és tartósságot, és még a használata is könnyű.

A rendszer ráadásul a legfrissebb biztonsági protokollokkal, valamint automatikusan történő frissítésekkel védi a felhasználókat, és a fontos céges adatokat.

Mire jó a Vibrant Corning Gorilla Glass?

A Chromebook 14 for Work abban is különleges, hogy ez az eszköz az első, ami Vibrant Corning Gorilla Glass borítást kapott. A Chromebook megjelenése már önmagában ettől meglehetősen egyedi, de akár személyre is szabható a külseje.

upload/articles/6/521/2_500x400.jpg

Hogy hogyan? Úgy, hogy lehetőség van saját fotót, vagy bármilyen képet nyomtatni a külső borításra, amitől valóban egyedi lehet a Chromebookunk.

Mindezen tulajdonságok mellett a Chromebook for Work még könnyű is, hiszen mindössze a 1,45 kilogramm, a 14 colos kijelző pedig egy olyan házba került, amibe általában 13 hüvelykes kijelzőt tesznek, így a megjelenése nem csak elegáns, de kompakt is, azaz kiváló munkatárs.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!