Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Díjak a Computexen az Acernek

2016. július 12.
Díjak a Computexen az Acernek

Bár a Computex már egy ideje véget ért, és rengeteg Acer újdonságot be is mutattunk nektek a cikkekben, a díjazott eszközökről még nem esett szó. Pedig három olyan Acer termék is van, ami elismerésben részesült, ezek a Revo Build mini asztali gép, a megjegyezhetetlen nevű Acer XR342CK játékosoknak szánt hajlított monitor, és végül, de nem utolsósorban az Acer H277HU USB Type-C monitor.

Az „Év legjobb választása” díj a Revo Build mini pécének

A Revo Build mini asztali gépe két díjat is kapott, az egyik a Best Choice of the Year – azaz az „Év legjobb választása” –, valamint a Best Choice Gold díjak.

upload/articles/6/535/2_500x400.jpg

A Revo Build pécé egyébként igazi sztár a tajvani gyártótól, mert eddig az összes nagy nemzetközi számítástechnikai kiállításon kapott valamilyen termékfejlesztési vagy design elismerést. És hogy mi a sikerének a titka? Minden bizonnyal az az újszerű szemlélet, amit a moduláris kialakítás jelent.

A Revo Build ugyanis, mint ahogy a neve is mutatja, különféle blokkokból áll, és ezek felhasználásával állíthatjuk össze a saját gépünket.

„Legjobb választás” díjat kapott az Acer XR342CK hajlított monitor

A 34 colos, 21:9-es képarányú, 1900R görbületű, kifejezetten játékosoknak szánt monitor a Best Choice díjat kapta meg a „Gaming”, vagyis játékos kategóriában.

upload/articles/6/535/3_500x400.jpg

A monitorról eddig csak pozitív visszajelzések érkeztek, mert mind a szakma, mind pedig a felhasználók szeretik ezt az eszközt, amivel olyan a játék, mintha az ember tényleg az akció közepén lenne. Ennek oka a nagyobb görbület, ami valóban új dimenzióba helyezi a játékot, és a játékosokat egyaránt.

Az Acer H277HU a „Perifériák és 3D nyomtatás” kategóriába fért bele

Az Acer H277HU monitor a Peripherals & 3D Printing kategóriában kapta meg a maga elismerését.

Az Acer H7 Type-C csatlakozós monitor volt az első a kategóriájában, vagyis az USB Type-C csatlakozószabvánnyal ellátott kijelzők között. Az USB Type-C számtalan előnyt nyújt a felhasználóknak, mint pl. a nagyobb sebesség, valamint a visszafelé kompatibilitás.

upload/articles/6/535/1_500x400.jpg

Kíváncsian várjuk, hogy a következő szakmai kiállításon mely Acer termékek kapnak majd díjakat.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!