Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Chromebook R13: az első átalakítható, 13,3 colos Chromebook az Acertől

2016. szeptember 16.
Chromebook R13: az első átalakítható, 13,3 colos Chromebook az Acertől

Az Acer már eddig is a világ legnagyobb Chromebook gyártója volt a maga 33%-os piaci részesedésével, most pedig újabb eszközzel jött ki, mégpedig az első 13,3 colos átalakítható Chromebookkal, az R13-mal.

Többféle mód, nagy kijelző

A nagy kijelzőt ebben az esetben úgy kell érteni, hogy ahhoz képest nagy, hogy egy Chromebookról beszélünk. A 13,3 colos érintőképernyő ráadásul az Acer legújabb, 360 fokban forgatható zsanértechnológiájának köszönhetően négyféle módban használható, amik a már jól ismert notebook, sátor, tablet és kijelző állások.

upload/articles/6/555/3_500x400.jpg

A 10 pontos, 13,3 colos érintőképernyő Full HD (1920x1080) felbontású, és IPS technológiával is ellátták, aminek köszönhetően igazán élénkek rajta a színek, és élesek a képek is. A széles betekintési szög ugyancsak a Chromebook R13 nagy előnye, ami ideálissá teszi mind a családi fotók nézegetéséhez, mind pedig az iskolai projektekhez.

Könnyű és hosszan kitart

Az Acer Chromebook R13-at a súlya is arra predesztinálja, hogy a felhasználók hordozzák, ugyanis csupán 1,49 kilogrammos. Így pedig könnyen becsúsztathatod a hátizsákodba, vagy beteheted a táskádba, nem zavar majd sok vizet utazás közben sem.

upload/articles/6/555/2_500x400.jpg

Ha pedig a hordozhatóságnál tartunk, akkor adódik is a következő kérdés: mennyit bír az eszköz akkumulátora, mert egyáltalán nem mindegy, milyen sűrűn kell majd a töltőre dugni. Az Acer szerint a Chromebook R13 akár 12 órán át is képes kitartani, ami azt jelenti, hogy egész nap gond nélkül használható.

A négymagos MediaTek M8173C CorePilot processzorral épp elegendő teljesítményt nyújt az eszköz, a 2x2 MIMO 802.11ac technológia pedig a gyors vezeték nélküli kapcsolatról gondoskodik. Az eszköz ezenkívül egy USB Type-C portot is kapott, amin gyors az adatátvitel, és akár egy nagyfelbontású kijelző is csatlakoztatható hozzá.

upload/articles/6/555/1_500x400.jpg

A Chromebook R13-on ráadásul mind a Microsoft Office Online, mind pedig a Google Docs dokumentumokat szerkesztheted, a Google Drive tárhely pedig megvédi az oda feltöltött fájlokat, fotókat, és azt is garantálja, hogy mindig hozzáférhetőek legyenek a fájlok legfrissebb verziói, még akkor is, ha az eszköz elveszik vagy ellopják.

Szerző: AcerShop

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!