Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Brutális Predator gép érkezik

2015. augusztus 08.
Brutális Predator gép érkezik

A jelenleg is zajló Gamescom rendezvény alkalmával az Acer egy minden extra igényt kielégítő szettel jelent meg az eseményen. A legújabb Predator G6-710 asztali számítógép minden gamer álma, egy tökéletes, abszolút játékra tervezett gépezet, amely a legújabb generációs hardverekkel van felszerelve. A Predator G6 abszolút a hardcore gamereket célozza meg, ezért a készülékházat is ennek fényében tervezték meg, a látványra igazán nem lehet panasz, robosztus, erőteljes dizájn jellemzi a G6-t.

upload/articles/5/425/1_500x400.jpg

A belső felszereltséget tekintve nem fogták vissza magukat a mérnökök, beleadtak mindent. A gép lelke egy Intel Core i7 6700K processzor, amely alapból 4.2 GHz-n jár, de aki még több teljesítményt szeretne kifacsarni belőle, annak lehetősge van erre is, ugyanis a K jelzésű processzoroknál lehetőség van túlhajtásra. Természetesen ennek megfelelő hűtőrendszer gondoskodik a hardver kordában tartásáról.

A memóriával szintén nem spóroltak, összesen 64 GB került beépítésre, amely bőven több mint elegendő, bármilyen körülmények között. A grafikai megjelenítésről egy Nvidia GTX 980 videókártya gondoskodik, amely képes akár Ultra HD felbontásban is futtatni még a legújabb játékokat is. Tárhelyből akár 12 TB is rendelkezésre állhat majd, valamint a minőségi hangzásról sem feledkezett meg a gyártó. A készülékben egy sokcsatornás Sound Blaster X-Fi hangkártya dolgozik, amely tökéletes minőségben kiszolgál egy komolyabb fejhallgatót vagy külső hangrendszert is.

upload/articles/5/425/2_500x400.jpg

Komoly hardverhez annak megfelelő megjelenítő is van. A Predator X34 G-Sync Ultrawide ívelt monitor tökéletes párosítás lehet egy ilyen masinával, nagy látószöget biztosít, kompomisszumok nélküli képminőséggel.

Az Acer Predator gamer sorozat teljes kínálatát a szeptemberben megrendezésre kerülő IFA kiállításon mutatják be.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!