Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Bemutatták az Acer Swift modellcsalád legkisebb tagját
2017. május 05.

Bemutatták az Acer Swift modellcsalád legkisebb tagját

Szerző: Acershop
1 perc
A nagyszerű Swift ultravékony termékcsalád végre teljes, érkezik a Swift 1 13.3" méretű változata

A tavaly megjelent Acer Swift ultra portable készülékcsalád, amely hatalmas sikerre tett szert, most egy vadonatúj családtaggal bővül. A csodaszép kivitelű, könnyű és vékony kialakítású notebook család legkisebb tagja, a 13.3" colos Acer Swift 1 végre bemutatkozott.

upload/articles/6/588/1_500x400.jpg

Az ultra hordozható kategóriában a Swift 1 SF113 lesz a belépő modell, amely 13.3" colos méretben kínál remek alternatívát a mindennapi általános felhasználáshoz, otthonra és tanuláshoz, egy nagyon könnyű, mindössze 1.3 kg súlyú, modern külsővel megáldott gyönyörű kivitelezésű, alumínium készülékházas laptop formájában.

upload/articles/6/588/4_500x400.jpg

Az Acer Swift 1 SF113 belső felszereltségét tekintve Intel Celeron illetve Pentium processzor család tagjaiból kínál majd alternatívát, amelyek rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. A mindennapi felhasználáshoz, tanuláshoz vagy akár irodai felhasználásra bőven elegendő teljesítményt szolgáltatnak majd, 4 GB memória társaságában, SSD vagy eMMC flash háttértárral szerelt változatokban. Mind ehhez HD vagy FullHD IPS képernyők társulnak, Acer Trueharmony audió rendszerrel kiegészítve a tökéletes audióvizuális élményért.

upload/articles/6/588/3_500x400.jpg

Ez lesz az a sorozat, amely tökéletesen betölti majd szerepét a hordozható gépek kínálatában. Kellően pénztárcabarát megoldás a felhasználás jellegének megfelelő teljesítménnyel, ugyanakkor egy nagyon igényes, fém készülékházas prémium kivitelben, 13.3 colos méretben, ráadásul három színben is elérhető lesz. Hab a tortán még a többi Acer Swift sorozathoz hasonlóan, hogy a Swift 1 modelleken is már megtalálható lesz az Acer Bioprotection ujjlenyomat olvasó, valamint az akkumulátoros üzemidő sem csekély, akár 10 óra is lehet.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!