Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!
Bemutatkozott az Acer Predator sorozat két legújabb modellje
2017. április 28.

Bemutatkozott az Acer Predator sorozat két legújabb modellje

Szerző: Acershop
1 perc
Az Acer Predator gamer laptop sorozata hamarosan új belépőkkel bővül.

A next@Acer elnevezésű rendezvényen számos újdonság látott napvilágot, köztük a legújabb Acer Predator sorozatok, mindjárt kettő is. A kiváló minőségű és világhírű Acer Predator gamer notebook család két új tagja mutatkozott be a Helios 300 és a Triton 700.

upload/articles/6/587/2_500x400.jpg

A Predator Helios 300 a már jelenleg futó Aspire VX15 sorozathoz hasonlít némileg megjelenésben, azonban magasabb felszereltséggel 15.6" illetve 17.3" méretekben is elérhető lesz. A processzorok egyértelműen a legfrissebb modellekből lesznek megtalálhatóak a gépekben, azaz 7. generációs Intel Core i5 és Core i7 quad core változatokban.

upload/articles/6/587/1_500x400.jpg

Grafikus kártyából Nvidia 10-s sorozat, GTX 1050Ti és GTX 1060 modellekből lehet majd választani, akár 16 gigabájt memória társaságában, SSD-vel és HDD-vel egyaránt felszerelt kiépítésben. A kijelző minden esetben FullHD IPS, Nvidia G-Sync technológiával megspékelve, mellette világító billentyűzet és Dolby Audio hangrendszer gondoskodik a felhőtlen élményekről.

upload/articles/6/587/3_500x400.jpg

A Predator Triton 700 egy teljesen új irányzat lesz, amely megmutatja, hogy igenis létezik olyan gamer laptop, ami nem túl hivalkodó, nem túl vastag és mégis a belső tartalma alapján brutális teljesítményre képes. A Triton 700 egy alumínium borítású, nagyon elegáns vonalvezetésű, mindenféle sallangtól mentes, letisztult szögletes élekkel, kifejezetten vékony kivitelben indul a ringbe. Hetedik generációs processzorok, Nvidia 10 sorozatú videókártyák és rengeteg memória is kerülhet a gépbe, villámgyors SSD meghajtók társaságában.

upload/articles/6/587/4_500x400.jpg

Különleges, mechanikus billentyűzettel szerelik a Triton 700-t, valamint a kialakítása a Predator 21 X-hez hasonlóan úgy néz ki, hogy a billentyűzet alulra kerül és felette egy átlátszó borításon keresztül látni lehet a hűtőrendszert és az Aeroblade alumínium hűtőventilátort, ugyanakkor az érdekessége az az, hogy ez a felület lesz maga a touchpad is. A kijelző ennél a modellnél 15.6" méretű, FullHD IPS, Nvidia G-Snyc technológiával és természetesen itt is lesz billentyűzet világítás, valamint spéci hangrendszer a maximális játékélményért.

Az Acer Predator Helios és Triton sorozatok megjelenése az év második felében várható.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!