Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Bemutatkozott az Acer Aspire Revo One

2015. január 10.
Bemutatkozott az Acer Aspire Revo One

A CES (Consumer Electronic Show) alkalmával az Acer bemutatta legújabb mini számítógépét, a Revo One-t. A népszerű mini PC kínálatban a közkedvelt Aspire Revo család tagja ráadásul kívül és belül is teljesen megújult. Felsőkategóriás hardverek és formabontó megjelenés, amivel a gyártó célja egyértelműen nem csak az, hogy egy helytakarékos számitógép legyen a Revo One, hanem egy komplett otthoni multimédiás szórakoztató központ.

upload/articles/4/372/1_500x400.jpg

Letisztult, egyszerű gömbölyített készülékházat kapott a Revo One, amely az eddigi szögletes és fekvő kialakítástól teljesen eltérően egy ízléses, kissé futurisztikus torony formát kapott. A készülék hátulján találhatóak meg a csatlakozók, amelyből minden fontos a rendelkezésre fog állni. 4db USB port, ebből 2db 3.0 szabványt is támogat, gigabites LAN, sokcsatornás audio kimenet (7.1), HDMI és Displayport, amelyen keresztül akár 4k felbontású kijelzőket is meg tud hajtani, valamint beépített ac szabványú Wi-Fi adapter és Bluetooth modul is megtalálható a Revo One RL85-ben. A torony tetején csupán egy SD kártyanyílás, valamint az állapot jelző LED-ek kaptak helyet.

upload/articles/4/372/2_500x400.jpg

A készülék hátoldalának egy része, valamint az alja rácsozott, így biztosítva a megfelelő hűtést a készüléknek. Felszereltségben valószínűleg már az 5. generációs Intel Core I3, i5 processzorok lesznek a készülékben, legalább 4 gigabájt memóriával és 2 TB merevlemezzel, amelyet bővíteni lehet majd további 2x2 TB HDD-vel, valamint támogatja a Hot-Swap funkciót, tehát akár menet közben is lehet cserélni illetve betenni a gépbe másik merevlemezt, amelyek akár RAID üzemmódban is tudnak működni. A készülékhez, mint kvázi multimédiás eszközhöz a gyártó mellékelni fog egy vezeték nélküli billentyűzetet is, amellyel kényelmesen a kanapéről lehet vezérelni a Revo One RL85-t, illetve az Acer Smart Control nevezetű okostelefon alkalmazással iOS és Andorid rendszerű eszközökről is lehet majd kezelni. Az új Revo One, mint minden új Acer eszköz már BYOC (Build your Own Cloud) támogatással érkezik, amely lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy saját felhő alapú tárolást alakítsanak ki, amelyet aztán bárhonnan, bármilyen eszközről el is tudnak érni. Az Acer Aspire Revo One RL85 forgalmazása nemsokára elkezdődik.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!