Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Bemutatkozik az Acer Aspire X3900 asztali PC!

2010. április 20.
Maximális teljesítmény az izgalmas otthoni szórakozás kedvéért!

Egy sor elsőrangú komponens és szoftver teszi az új Acer Aspire X3900-at tökéletessé, ha otthon komoly számítógépes teljesítményre van szükség akár munka, akár szórakozás terén. A nagyszerű teljesítményhez számos multimédiás funkció és eszköz csatlakozó párosul, így az új Acer Aspire X3900 egy erőteljes eszköz egy kicsiny formátumban, hiszen egy hagyományos számítógéphez képest csupán harmadannyi helyet foglal.

upload/articles/1/47/2_original.jpg

 

A csúcsteljesítményt az új Intel® Core™ i7, i5 és i3 processzorok biztosítják, felpörgetve a PC-t legyen az munka vagy játék. Intelligens módon a processzorok alkalmazkodnak a terheléshez, így amikor nagyobb a terhelés, például multimédia fájlok vágásakor, vagy gyors tempójú játékok során, a válaszidők ennek megfelelően gyorsabbak lesznek. Az Aspire X3900 sokkal gyorsabb többfeladatú munkavégzést tesz lehetővé, segít, hogy Ön még termelékenyebb legyen, és több mindent legyen képes elvégezni rövidebb idő alatt. Mindezek tetejében, az áramfogyasztás is kevesebb lesz anélkül, hogy le kellene mondani a csúcsteljesítményről.
Az Intel® H57 Express Chipset támogatja az Intel® Graphics Media Accelerator HD*-t így a csúcstechnológiás HD grafikának semmi sem állja útját, így a multimédiás és játékélmény teljes lehet. Az Acer Aspire X3900 a legújabb technológiákat vonultatja fel, hogy kivételes mozis élményt nyújtson. Ehhez még csatlakozik a beépített HD hang, 5.1-csatornás surround hang támogatással és választható Blu-ray Disc™ vagy DVD meghajtó. Az új Aspire asztali számítógép egyszerűen csak hagyja, hogy Ön élvezhesse a fantasztikus szórakozást. Ráadásul, egy HDMI csatlakozó áll rendelkezésre, hogy egyetlen kábel segítségével szenzációs hang és kép álljon a szórakozni vágyók rendelkezésére.

Az Aspire X3900-be beágyazott Acer Arcade™ Deluxe egy teljesen új szemléletbe helyezi a mozis szórakozást. Szerkesztheti és testre szabhatja fényképeit az új szerkesztő eszközök segítségével, míg egy egyszerűen használható portálon keresztül Ön megoszthatja képeit online a Flickr és a YouTube™-on keresztül.

upload/articles/1/47/1_original.jpg

 

A Microsoft Windows® 7 operációs rendszert futtató Aspire X3900 tökéletes társa az Acer T230H érintőképernyős kijelzőnek, mellyel a PC-vel való együttműködés egy teljes új formája nyílik meg. Tulajdonképpen a Windows® 7-be beépített érintés technológiát aknázhatja ki és navigálhat keresztül a PC lehetőségeink csupán az ujjai érintésével.

2 TB-nyi merevlemez kapacitás biztosít bőséges helyet a multimédiás könyvtárnak, valamint az opcionális TV-tuner kártya által rögzített TV műsorok számára. Továbbá egy eSATA csatlakozó kínál csúcsteljesítményű tárhely bővítési megoldás lehetőségét, amely akár hatszor gyorsabb adatátvitelre képes, mint a hagyományos, USB alapú tároló megoldások.

Az otthoni számítógép használatra és szórakozásra tökéletes Aspire X3900 vékony és stílusos. Az előlap alján találhatóak az audió és USB csatlakozók, valamint a multi-in-one kártyaolvasó, így azok könnyedén hozzáférhetőek és a portól és sérüléstől is védve vannak az átlátszó ajtó révén. A csillogóan fekete borítás és a finom kontúr eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz az X3900-nak, ennek a kicsiny, ugyanakkor erőteljes asztali számítógépnek.

 

upload/articles/1/47/3_original.jpg

Az Aspire X3900 előtelepített Acer eRecovery Management megoldással is rendelkezik, mely egy olyan hasznos segédprogram, ami leegyszerűsíti az adat helyreállítási folyamatot teljes, vagy inkrementális biztonsági másolatok készítésével, valamint illesztőprogramok és alkalmazások újratelepítése révén, egy könnyen kezelhető felületen keresztül. Az adatok további védelme érdekében az új Aspire MyWinLocker®-t is kapott, ami nem más, mint egy digitális páncélszekrény, mely a kritikus fájlokat egy biztonság, virtuális lemezegységen tárolja.

upload/articles/1/47/4_500x400.jpg

 

Az Aspire X3900 a tökéletes választás az otthoni multimédiás felhasználóknak és azoknak, akik odavannak a szórakozásért. Olyanoknak, akik egy funkciókban és tulajdonságokban gazdag rendszert keresnek, mely egyszerre elégíti ki szórakozással és munkával kapcsolatos számítógépes igényeiket is.

Tekintse meg az X3900 asztali PC-t kínálatunkban!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!