Bárhol, bármikor. Acer Liquid Jade 2

Bárhol, bármikor. Acer Liquid Jade 2

Az Acer most tényleg nagyot dobott az új Liquid Jade 2 okostelefonjával, hiszen nincs olyan paramétere a készüléknek, amibe bele lehetne kötni.

Az igazán páratlan multimédiás élményt nyújtó Liquid Jade 2 a kijelzőtől a designig minden porcikájában arra született, hogy zenét hallgassunk, fényképezzünk, videót nézzünk rajta, és mindezeket briliáns minőségben.

upload/articles/5/495/2_original.jpg

Díjnyertes design

A Liquid Jade 2-nél az Acer a díjnyertes Liquid Jade designt viszi tovább – a karcsú és vékony készülék ívelt hátlapjának köszönhetően kitűnően illeszkedik a kézbe, az ergonomikus 5,5 colos Corning Gorilla Glass 4 kijelző pedig nem csak strapabíró, de a Super AMOLED technológia a teljes NTSC színskálát támogatja.

Maga a készülék meglehetősen elegáns a szürke, fémes hatású csiszolt mintázatnak köszönhetően, kár viszont, hogy a hátlap műanyag, de semmi sem lehet tökéletes.

Erős proci, sok tárhely

Látszik, hogy a tajvani gyártó ezúttal valóban olyan okostelefont szeretett volna összerakni, ami megállja a helyét az erős mezőnyben, még a nagyok között is.

upload/articles/5/495/3_500x400.jpg

Minden bizonnyal ennek a törekvésnek köszönhető, hogy a Liquid Jade 2 egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 808 processzort, és mellé 3 GB RAM-ot, valamint 32 GB tárhelyet kapott, ami egészen 1 TB-ig tovább bővíthető. (Erre az Acer saját felhőjében van lehetőség.)

Profi fotók akár menet közben is

Ha más Acer készülékek esetén szóvá tettük a gyengébb kamerát, akkor a Liquid Jade 2-nél annak az örömünknek adhatunk hangot, hogy végre ez a funkció is rendben van!

A telefon ugyanis 8 MP-es előlapi, valamint 21 MP-es hátlapi kamerát kapott, ez utóbbi ráadásul gyors autófókuszos, plusz 4K felbontású videókat is készíthetünk vele. És ha ez még nem lenne elég, akkor a „Professional Camera Mode”-ban lehetőség van az olyan paraméterek állítására is, mint a fehéregyensúly vagy az ISO, hogy valóban profi fotókat készíthessünk.

upload/articles/5/495/1_500x400.jpg

Az Acer Liquid Jade 2 okostelefon várható megjelenéséről és az áráról sincsenek még pontos információk, így csak remélni lehet, hogy a tajvani gyártó marad a már megszokott, barátságos árképzésnél.