Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Ballag már a vén diák: egy Acer laptop mindig ideális ajándék

2016. április 26.
Ballag már a vén diák: egy Acer laptop mindig ideális ajándék

Igen, ismét beköszöntött a ballagási szezon, és sok-sok diák int búcsút a régi iskolájának. A ballagás, persze, nem múlhat el ajándék nélkül, és ez gyakran nehéz helyzet elé állítja a szülőket, mert nem egyszerű kitalálni, hogy mire is vágyik a ballagó a legjobban.

Egy számítástechnikai eszközzel valószínűleg nem lehet melléfogni, de azért előtte érdemes kicsit tapogatózni, hogy a gyermek tényleg azt a készüléket kapja, aminek a legnagyobb hasznát veszi majd, és aminek a legjobban örül.

upload/articles/6/513/3_500x400.jpg

Ultrakönnyű, gyors és olcsó: az Acer Aspire V3-112

Ha olyan laptoppal szeretné meglepni a gyermekét, amivel bejárhat az egyetemre, vagy amit elvihet egy közös tanuláshoz a könyvtárba, akkor az Aspire V3-112 remek választásnak bizonyul.

Az ultrakönnyű, így ultramobil, mindössze 11,6 colos notebook 1,4 kilogrammot nyom, vagyis tényleg nem okoz gondot, ha el kell vinni valahová, ráadásul az ára is eléggé barátságos. Az eszközben egy kétmagos Intel Celeron processzor található, illetve 2 GB memória, ami éppen elég minden olyan tevékenységhez, ami a tanulás során szükséges.

upload/articles/6/513/4_500x400.jpg

Tanulás és játék: az Acer Aspire E5-571G

Ha nem csak az a cél, hogy a sulihoz legyen egy notebookja a gyermeknek, hanem az is szempont, hogy játszani is lehessen a gépen, akkor az Acer Aspire E5-571G az egyik legjobb választás.

A 15,6 colos WXGA LED kijelző rendelkezik az Acer ComfyView technológiával, aminek köszönhetően a fényvisszaverődés jóval kisebb, így sokkal kényelmesebb a kijelzőt nézni. A teljesítményért egy kétmagos Intel Core i5-4210U processzor, valamint 4 GB memória felel, és bár ezt az eszközt kicsit macerásabb magunkkal vinni, hiszen 2,4 kilogramm a súlya, annyira nem is nehéz, hogy ne lehessen vele boldogulni.

upload/articles/6/513/1_500x400.jpg

Egy igazán komoly ajándék: az Acer Aspire VN7-592G

Az Aspire VN7 Nitro sorozatot egyetlen Acer rajongónak sem kell bemutatni. Ezek a gépek nem csak gyönyörűek, de a teljesítményük is páratlan, így egyaránt tökéletes választásnak bizonyulnak munkához, tanuláshoz – ha komolyabb teljesítményre van szükség –, és játékhoz is.

A 15,6 colos Full HD kijelző, az Intel jelenleg egyik legjobb processzora, a Core i7-6700HQ, és a 8 GB DDR4 memória éppen elég indok a vásárlásara, és most még egy számítógépes játék is jár hozzá ajándékba.

Webshopunkban a fenti gépeken túl még számos akciós készüléket találhat akár ballagási ajándéknak, akár azért, hogy a régi notebookot lecserélje.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!