Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az új Acer 13 sorozat – Intelligens feladatvégzés és okos kiegészítők munkához, játékhoz!

2014. szeptember 06.
Kevesebb, mint 1 col vékony, mindösszesen 1.5 kilogramm, okos és kívánatos, mi az?

Az új Aspire R 13 sorozat netbook és tablet egyben - modelljei, melyek hamarosan kínálatunkban is megtalálhatóak lesznek!

upload/articles/4/359/2_500x400.jpg

Az érintőképernyő anyaga Gorilla Glass 3, mellyel a termék kecses és könnyed marad. Mindezeken felül az anti-fingerprint (ujjlenyomat-mentes) technológia segít abban, hogy a kijelző mindig tiszta, maszatolódás mentes maradhasson, egyszerűbb tisztítással, míg az anti-reflective szabvány 90 százalékban leredukálja a tükröződéseket, fényvisszaverődéseket. A beépített fényérzékelő automatikusan beállítja a képernyő fényerejét,  növelve és javítva a képminőséget, lehetővé téve az egyszerűbb olvasást, megtekintéseket alacsony háttérvilágításnál is.

Az Acer Ezel Aero technológiája elősegíti, hogy a képernyő 180 fokos tartományban mozgatható legyen, különféle felhasználási módokat biztosítva.

upload/articles/4/359/1_500x400.jpg

Nagy újítás a sorozat kijelzőinek full HD (1920x1080) illetve WQHD (2560x1440) felbontása. A full HD kijelzős modellek IPS technológiát hordoznak, kiváló betekintési szögekkel és színhűséggel, míg a WQHD vonal IGZO technológiája révén magasabb fényerőrátát vonultat fel, kevesebb energia-felhasználással.

upload/articles/4/359/3_500x400.jpg

Impozáns kialakításával, kifinomult dizájnjával, egyedülálló, 360 fokos szögben forgatható kijelzőjével minden kívánalmat teljesít, amit akár a munkavégzés vagy a szórakoztatás megkövetel. A modellek Intel Core i5 vagy i7 processzorokkal lettek ellátva, akár 1 TB SSD-vel, RAID-0 konfigurációval, s lehetőség szerint 8 GB rendszermemóriával rendelkezhetnek. Dolby Digital Plus Home Theatre hangrendszer, Acer Purified Voice-szal – hardveres kombináció, dual array mikrofonnal, természetesen webkamerával a jellemző között, mindezt az Acertől már megszokott teljesen zajmentes kialakításban.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!