Az új Acer 13 sorozat – Intelligens feladatvégzés és okos kiegészítők munkához, játékhoz!

Kevesebb, mint 1 col vékony, mindösszesen 1.5 kilogramm, okos és kívánatos, mi az?

Az új Aspire R 13 sorozat netbook és tablet egyben - modelljei, melyek hamarosan kínálatunkban is megtalálhatóak lesznek!

upload/articles/4/359/2_500x400.jpg

Az érintőképernyő anyaga Gorilla Glass 3, mellyel a termék kecses és könnyed marad. Mindezeken felül az anti-fingerprint (ujjlenyomat-mentes) technológia segít abban, hogy a kijelző mindig tiszta, maszatolódás mentes maradhasson, egyszerűbb tisztítással, míg az anti-reflective szabvány 90 százalékban leredukálja a tükröződéseket, fényvisszaverődéseket. A beépített fényérzékelő automatikusan beállítja a képernyő fényerejét,  növelve és javítva a képminőséget, lehetővé téve az egyszerűbb olvasást, megtekintéseket alacsony háttérvilágításnál is.

Az Acer Ezel Aero technológiája elősegíti, hogy a képernyő 180 fokos tartományban mozgatható legyen, különféle felhasználási módokat biztosítva.

upload/articles/4/359/1_500x400.jpg

Nagy újítás a sorozat kijelzőinek full HD (1920x1080) illetve WQHD (2560x1440) felbontása. A full HD kijelzős modellek IPS technológiát hordoznak, kiváló betekintési szögekkel és színhűséggel, míg a WQHD vonal IGZO technológiája révén magasabb fényerőrátát vonultat fel, kevesebb energia-felhasználással.

upload/articles/4/359/3_500x400.jpg

Impozáns kialakításával, kifinomult dizájnjával, egyedülálló, 360 fokos szögben forgatható kijelzőjével minden kívánalmat teljesít, amit akár a munkavégzés vagy a szórakoztatás megkövetel. A modellek Intel Core i5 vagy i7 processzorokkal lettek ellátva, akár 1 TB SSD-vel, RAID-0 konfigurációval, s lehetőség szerint 8 GB rendszermemóriával rendelkezhetnek. Dolby Digital Plus Home Theatre hangrendszer, Acer Purified Voice-szal – hardveres kombináció, dual array mikrofonnal, természetesen webkamerával a jellemző között, mindezt az Acertől már megszokott teljesen zajmentes kialakításban.