Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az ultrabookoké lehet a jövő

2016. április 22.
Az ultrabookoké lehet a jövő

A számítástechnika területén várható trendekről időről időre napvilágot látnak kutatások. Az már régóta ismert tény, hogy az asztali gépek leáldozóban vannak, és ennek a trendnek a megfordulását még az elemzők sem várják – nagyok, nehezek, és csöppet sem mobilak.

Az azonban meglepőbb jóslás, hogy a hagyományos notebookok is elindulnak lefelé a lejtőn, és a helyüket egyre inkább az úgynevezett ultramobil laptopok – a 2 az 1-ben készülékek, és az ultrabookok veszik át.

upload/articles/6/509/3_original.jpg

Miért az ultrabook?

Az amerikai Gartner piackutató cég előrejelzése arra az egyszerű tényre alapoz, hogy az emberek számára egyre inkább fontos a mobilitás, márpedig ha ez így van, akkor ehhez az életmódhoz olyan laptopot választanak, amit mindenhová magukkal vihetnek.

A hordozhatóság két fontos paramétertől függ: az eszköz méretétől, valamint a súlyától. Számokban ez annyit jelent, hogy a notebook ne nyomjon többet 1,5 kilogrammnál – minél könnyebb, annál jobb! -, és bőven elég, ha csak 13,3 col átmérőjű a kijelzője. Talán még az üzemidő számít, de nem elvárás az optikai meghajtó, sem pedig a nagy tárhely, hiszen erre a célra ott a felhő.

upload/articles/6/509/2_500x400.jpg

Az Acer legjobb ultrabookjai

Az Acer Aspire S7-393 minden fenti paraméternek megfelel, és még a kivitele is rettentően elegáns – tulajdonképpen bűn is laptoptáskába dugni. Az Intel Core i5 processzorral, és a 8 GB DDR3 memóriával szinte semmilyen akadály nincs a gép előtt, a 13,3 colos WQHD (2560x1440) IPS, többérintős képernyőn pedig dolgozni és multimédiázni is valódi élmény.

Az Acer Aspire R13 2 az 1-ben notebookról már több alkalommal is írtunk, szóval, valószínűleg egyetlen Acer rajongónak sem kell bemutatni. Az átalakítható gépek előnye, hogy többféle módban használhatóak, így elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretik mindig az aktuális feladathoz alakítani a gépet.

upload/articles/6/509/1_500x400.jpg

Ha valami az ultramobil laptopok ellen szól, akkor az az áruk – sajnos, nem tartoznak éppen a legolcsóbb számítástechnikai eszközök közé, így hiába a praktikum, ha nem mindenki engedheti meg magának ezeket a gépeket.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!