Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az új TravelMate notebookok kis- és közepes vállalkozásoknak

2016. június 24.
Az új TravelMate notebookok kis- és közepes vállalkozásoknak

Különösen a kis- és a közepes vállalkozások számára fontos, hogy egy valóban sokoldalú notebookot szerezzenek be. Olyat, ami minden felmerülő kihívásnak megfelel, amivel a cég életében szembe kell nézni. A TravelMate család tagjai már eddig is mindenben az üzlet szolgálatában álltak, és a két új modellben sem fognak majd csalódni a felhasználók.

upload/articles/6/530/3_500x400.jpg

Az erő veled lesz

A két modell, azaz a 14 colos TravelMate P249, valamint a 15,6 colos TravelMate P259 a legújabb, hatodik generációs Intel Core processzorokkal érkezik, de a NVIDIA GeForce 940M videokártya sem hiányozhat az eszközökből. A rendszermemóriát akár 32 GB-ig lehet bővíteni mindkét laptopnál, és a Windows 10 Pro is alaptartozék a két TravelMate modellnél.

A Full HD (1920x1080 képpont) felbontású, háttérvilágítású LCD panelek az összes irodai tevékenységhez megfelelnek, magukhoz a laptopokhoz pedig három további külső kijelző is csatlakoztatható, így akár több munkafolyamat is végezhető rajtuk egyszerre. Azaz egy időben több program is futtatható rajtuk, vagy több dokumentum szerkesztése is lehetséges.

upload/articles/6/530/1_500x400.jpg

Aki háttérvilágítású billentyűzetet szeretne, az választhat olyan modellt is, amin ez a funkció elérhető, sőt, az egyre inkább feledésbe merülő DVD/CD-RW meghajtó is az opcionálisan kérhető specifikációk között szerepel.

A TravelMate notebookok videokonferenciákhoz is ideálisak

A Microsoft Skype for Business tanúsítvánnyal rendelkező gépeken a kommunikáció gördülékenyen, akadozások nélkül megy, és a hang is kiváló minőségű, éles, és tisztán hallható.

A TravelMate P2 modellekben mindezek mellett beépített ujjlenyomat-olvasó is található, hogy a Windows Hello segítségével a felhasználók kényelmesen tudjanak bejelentkezni az eszközre. A TPM 2.0 (Trusted Platform Module) hardver alapú titkosításnak köszönhetően mind az adatok, mind pedig a levelezés biztonságban lesznek, ami ma már alapvető szempontnak számít az informatikában.

upload/articles/6/530/2_500x400.jpg

Az Acer Office Managert is érdemes még megemlíteni, amely szintén a felhasználók rendelkezésére áll, és amivel a cég valamennyi informatikai eszköze ellenőrizhető, illetve a segítségével kialakítható a megfelelő biztonsági politika a vállalkozáson belül.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!