Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az új Iconia One 8 – Megérinteni szabad!

2015. április 30.
Az új Iconia One 8 – Megérinteni szabad!

A napokban az Acer két új tabletjéről is hírt adott. Az egyik a Iconia Tab 10, amely elsősorban oktatási célokra készült, és ennek megfelelően a tartósságra, a hosszabb üzemidőre, és a tanulás valódi élménnyé tételére koncentráltak a fejlesztésénél. A másik eszköz az Iconia One 8, amely tíz játékos színben lesz kapható, és amelynek igazi vonzereje a kijelzője, ami új szintre emeli az érintőképernyőket.

upload/articles/4/393/2_500x400.jpg

Kristálytiszta kijelző

Az új Iconia One 8 B1-820 fényes és kristálytiszta 8 colos HD (1280x800) kijelzőt kapott, amit a gyártó tovább tetézett a Zero Air Gap és az IPS technológiákkal, mindezt természetesen azért, hogy még nagyobb élményt nyújtson az eszköz használata.

A mindössze 355 grammot nyomó, és 9,5 milliméter széles tableten a legújabb verziószámú Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszer fut, az Intel Atom quad core processzornak köszönhetően pedig egy igazán erős kis gépről van szó, amihez a szükségletek függvényében 16 GB vagy 32 GB belső tárhely is választható.

Írj, rajzolj korlátok nélkül!

A tablet legnagyobb erőssége a meglehetősen érzékeny kijelzője, amely az Acer Precision Plus technológiájának köszönhetően mind az írást, mind pedig a rajzolást jóval könnyebbé teszi az eszközön. Használhatjuk szabad kézzel is, de opcionálisan vásárolhatunk hozzá úgynevezett stylus-t, azaz érintőceruzát, amivel még nagyobb precizitást érhetünk el.

upload/articles/4/393/1_500x400.jpg

Meg kell írnunk gyorsan egy jegyzetet? Vázlatot kell készítenünk egy munkához vagy dolgozathoz? Netán Photoshopot, vagy egy rajzoláshoz kifejlesztett applikációt használunk a tabletünkön? Az Acer Precision Plus technológiának hála valamennyit gond nélkül megtehetjük!

Hasznos applikációk

Az Iconia One 8 ráadásképpen még alkalmazások egész sorát is tartalmazza. Az Iconia Suite csomagban olyan hasznos applikációkat találhatunk, mint az EZ Note vázlatok készítéséhez, vagy a EZ WakeUp, amelynek segítségével könnyedén életre kelthetjük a gépünket – hogy csak párat említsünk a lehetőségek közül.

Az Iconia One 8 egy könnyű, mégis sokoldalú eszköz, amely bármilyen táskában elfér és ideális diákoknak ugyanúgy, mint a mindennapi munkához.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!