Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az új Acer Chromebook Intel Core i5 Broadwell processzorral

2015. március 25.
Az új Acer Chromebook Intel Core i5 Broadwell processzorral

Az egyszerű számítógép-használó csak kapkodja a fejét, mert az informatikában minden napra jut egy legjobb, vagy egy leggyorsabb – a lényeg, hogy a jelző a „leg” szócskával kezdődjön, és kellőképpen vonzóvá tegye a terméket a vásárlók szemében. Így aztán mire nagy nehezen meghozzuk a súlyos döntést, hogy melyik laptopot is válasszuk, máris elbizonytalanodunk, hiszen megjelenik a piacon egy újabb generációs processzor, vagy egy még modernebb kijelző. Nemrégiben például az Acer állította azt a Chromebook 15 C910-ről, hogy ez a modell a legjobb dolog, ami egy Chromebookkal történhet, sőt, rögtön fel is sorolt vagy egy tucat paramétert, amiben felülmúlja az elődeit és a versenytársait.

upload/articles/4/381/3_500x400.jpg

Talán akad most valaki köztetek – talán nem –, aki felteszi a kérdést, hogy jó, de mi is az a Chromebook? A válasz egyszerű: egy olyan laptop, ami a Google Chrome OS böngészőalapú operációs rendszerére épül, és amit alapvetően online használatra terveztek: internetes barangolásra, munkára. Éppen ezért kevés fizikai tárhellyel rendelkezik, hiszen minden másra ott a „felhő”, hagyományos programok helyett pedig a Chrome Web Store-ból letölthető alkalmazásokkal operál.

upload/articles/4/381/2_500x400.jpg

És akkor most lássuk, hogy miben is „leg” az Acer Chromebook 15 C910! A gyártó állítsa szerint szinte mindenben. Ez az első Chromebook 15,6 colos Full HD1 széles látószögű, 1920x1080 pixel felbontású, tükröződésmentes, 16:9 képarányú kijelzővel, a még tökéletesebb hangélményről pedig két nagy, felfelé néző hangszóró gondoskodik. A hihetetlenül gyors Intel Broadwell processzornak köszönhetően a gép soha nem látott sebességre képes, míg a MIMO (Multiple Input, Multiple Output) chip a vezeték nélküli kapcsolatot turbózza fel hihetetlen mértékben. Az Acer az új Chromebook dizájnjával is kitett magáért – a textilt idéző külső borítás igazán megnyerő, a hatalmas touchpad-en pedig bőven van hely a görgetéshez, irányításhoz.

Ez valóban rengeteg „leg”, és ha valaki tényleg a „felhők között” él, vagyis gyakorlatilag mindent online hajt végre, akkor az Acer csodagyereke éppen neki való, azonban a Chromebook Magyarországon sajnos egyelőre nem kapható.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!