Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az új Acer Chromebase, a konferenciák szakértője

2016. április 12.
Az új Acer Chromebase, a konferenciák szakértője

Az Acer és a Chrome operációs rendszer hosszú közös múltra tekintenek vissza – vegyük csak a népszerű Chromebookokat, a Chromeboxokat, és a már eddig is létező Chromebase-eket. Most ezt a vonalat vitte tovább a tajvani gyártó, és egy olyan új Chromebase-zel állt elő, ami ideális videokonferenciák megtartásához, ugyanakkor számos „leg”-gel is büszkélkedhet.

upload/articles/6/506/3_500x400.jpg

A legnagyobb kijelző, és az első érintőképernyő

Legyünk őszinték, már el sem tudnánk képzelni egy új Acer eszköz bemutatását anélkül, hogy abban ne lenne benne a „világ első” szófordulat. Nos, a mostanában bejelentett új Chromebase sem okoz csalódást ilyen szempontból, hiszen mindjárt két területen is kiemelkedő teljesítményt mutat föl.

Az egyik ilyen, hogy az elsősorban meetingek számára fejlesztett Chromebase (CA24V) az első olyan Chromebase, ami érintőképernyőt kapott, így jelentősen megkönnyíti az eszköz használóinak dolgát.

upload/articles/6/506/2_500x400.jpg

A másik „leg” pedig, hogy ez az új Chromebase rendelkezik a legnagyobb kijelzővel, amit eddig Chrome OS-t futtató eszközbe szereltek. A 24 colos Full HD (1920x1080) IPS panel 178 fokos betekintési szöge lehetővé teszi, hogy a videokonferencia résztvevői egyaránt jól lássák a képernyőt, és az élethű színeket is garantálja.

A tökéletes meetingek szakértője

Annak érdekében, hogy egy-egy videokonferencia a lehető legjobb minőségű legyen, az eszköz négy mikrofont, illetve két hangszórót kapott. Ez azért lényeges, mert így a beszélgetés szereplői mindkét oldalon tisztán hallhatják egymást. A tökéletes képért egy HD webkamera felel, arról pedig, hogy mindenki kitűnően lásson mindenkit, a -5-től +30 fokig dönthető keret gondoskodik.

upload/articles/6/506/1_500x400.jpg

A Google Hangouts-ot használó Chromebase-zel lehetővé válik, hogy egyszerre 25 különböző eszközről – laptopok, okostelefonok, táblagépek – vegyenek részt magán a videokonferencián. A meeting linkjének a segítségével a kollégák és az ügyfelek könnyedén bekapcsolódhatnak az adott beszélgetésbe akár otthonról, akár egy irodából.

A Chromebase további nagy előnye, hogy remekül használható kisebb helyiségben is, és biztonságos, hiszen az operációs rendszer minden hat hétben automatikusan frissül.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!