Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az első LED projektor Intelligent Ambient Light szenzorral

2015. május 21.
Az első LED projektor Intelligent Ambient Light szenzorral

Az Acer projektorokban már eddig is erős volt, és a cég áprilisban további három új eszköz piacra dobását jelentette be, köztük a K138ST-t, ami a világ első Intelligent Ambient Light szenzoros LED projektora.

Mélyebb fekete, ragyogó fehér és élénk színek – talán ezekkel jellemezhetnénk tömören a három új modellt. A ColorBoost3D élethű színeket biztosít, a ColorSafe II technológia csökkenti a színeltolódást, a DynamicBlack pedig a kontrasztot javítja.

upload/articles/4/399/1_500x400.jpg

Vidd magaddal a mozit! – az Acer K138ST

Az Acer K138ST LED projektor mindössze 1,7 méteres távolságból képes 100 inches képeket a megfelelő felületre kivetíteni. Bár kisebb, mint egy A4-es papírlap, és mindössze 0,75 kilogrammot nyom, minden lényeges funkciót tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy igazán élvezetessé tegye a mozizást. Sőt, akár magunkkal is vihetjük, és bárhol megoszthatjuk az élményt a barátainkkal. Ehhez a beépített, erős DTS hang is hozzájárul, ami mellett nincs szükség további hangszórókra sem.

Az Acer LumiSense+ technológiát használó K138ST a világ első LED projektora intelligens környezeti fényérzékelővel. Ez lehetővé teszi, hogy az eszköz a környezeti fényviszonyoknak megfelelően optimalizálja a fényerőt és a színtelítettséget, ami különösen akkor hasznos, ha egyik helyről a másikra visszük a projektort. A vetített kép élénk és éles, WXGA felbontás mellett a kontraszt 100.000:1.

upload/articles/4/399/2_500x400.jpg

Nagy kép akár közelről is – az Acer U5320W

Az U5320W erőssége a rövid „hatótávolsága”, ugyanis mindössze 23 – nem tévedés, 23! – centiméterről képes a kivetítésre. Sőt, egy 100 inches képhez elég mindössze 50 centiméterre elhelyeznünk az eszközt a felülettől.

Kristálytiszta kép bárhol  – az Acer P5515

Akár nagy távolságról van szó, akár fényes környezetről, a P5515-nek egyik sem jelent akadályt. Az 1080 pixel Full HD nagyfelbontású, akár 4000 lumen fényerejű képek teljes vizuális élményt nyújtanak, így ez a projektor ideális méretesebb tárgyalókba is.

Bármelyik modell mellett döntünk is, abban biztosak lehetünk, hogy egyik sem okoz majd csalódást nekünk, és azt a látványvilágot kapjuk, amit egy projektortól elvárunk.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!