Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az első átalakítható Chromebook az Acertől

2015. szeptember 30.
Az első átalakítható Chromebook az Acertől

Az Acer már eddig is számos átalakítható notebookkal állt elő, most pedig bemutatta az első átalakítható Chromebookját is, az R 11-et. A 360 fokban forgatható kijelzőnek köszönhetően az eszköz nem csak szórakozáshoz, vagyis multimédiás célokra, de munkához is kitűnő lehet.

upload/articles/5/442/1_500x400.jpg

Még gyorsabb, még erősebb

Az új, átalakítható Chromebook nem csak könnyű – mindössze 19,2 milliméter széles, valamint 1,25 kilogrammot nyom –, ami a hordozhatóság egyik feltétele, de kellőképpen gyors is annak érdekében, hogy ugyanúgy élvezhessük rajta a munkát, mint a szórakozást. Egy valóban kompakt kis eszközről van szó, amit egyszerűen becsúsztathatunk egy hátizsákba, vagy egy női táskába, ha úgy adódik.

A sebességről az Intel Celeron processzor, a 2x2 MIMO 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat, valamint egy USB 3.0 port gondoskodik, ezen kívül gyors bootolási időt is ígér a tajvani gyártó a felhasználóknak.

upload/articles/5/442/2_500x400.jpg

Stílusos design, élénk kép

Ma már szinte lehetetlen eladni egy informatikai eszközt anélkül, hogy a designjára ne fordítanának nagy hangsúlyt a gyártók. A Chromebook R 11 prémium minőségű alumínium fedőlapja az Acer nano-imprint technológia segítségével egyedi textúrájú fémes felületet kapott, így valóban különleges látványt nyújt.

A tökéletes képért a 11,6 colos HD (1366x768) kijelző a felelős, a nagy betekintési szög mellett pedig még egy HD webkamera is helyet kapott az eszközön, HDR (High Dynamic Range) képalkotási rendszerrel. A LED-es háttérvilágítású 10 pontos LCD érintőképernyő élethű és élénk színeivel varázsolja el a felhasználókat, és többféle gesztust (Tap, Swipe és Pinch Zoom) is támogat.

upload/articles/5/442/3_500x400.jpg

Négyféle módban használható

A 360 fokban forgatható Chromebook R 11 négy különféle módban használható, csakúgy, mint a többi átalakítható eszköz. A hagyományos mellett a tablet, sátor vagy a kijelző állást is választhatjuk, attól függően, hogy milyen faladatokat végzünk éppen a gépen.

Mivel egy Chromebookról van szó, természetesen Chrome OS operációs rendszer fut az eszközön, ami nagy hangsúlyt fektet a felhasználók védelmére, így mindenkor biztonságban lehetünk a világhálón.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!