Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer V9800 UHD felbontású projektor, hogy otthon is élmény legyen a mozizás

2016. június 30.
Az Acer V9800 UHD felbontású projektor, hogy otthon is élmény legyen a mozizás

Az Acer, mint a világ egyik legnagyobb projektorgyártója a tárgyalókba való eszközök után ezúttal a mozirajongóknak készített egy igazán profi projektort. Az otthoni használatra szánt V9800 nevű – vagy inkább számú – projektor 4K felbontású, így a filmeket olyan képminőségben nézhetjük rajta, mintha csak moziban lennénk.

upload/articles/6/532/2_500x400.jpg

Élethű kép nagy felbontásban

Az Acer V9800 4K UHD (3840 x 2160) felbontású otthoni moziprojektorával a filmnézés valóban igazi élmény lesz bármekkora méretű lakásban. Nem csak a nyolcmillió pixel miatt, hanem a hihetetlen színskála miatt is, amire a projektor képes.

A nyolcmillió pixel, ami négyszer nagyobb, mint amit egy Full HD (1080p) felbontású eszközzel el lehet érni, a TI 4K DMD processzornak köszönhető. Ez a felbontás az összes filmet úgy „kelti életre”, hogy a legapróbb részletről se maradj le a kedvenc mozidnál. Ráadásul az úgynevezett super-resolution videómotor segítségével a V9800 az alacsonyabb felbontású tartalmakat is felturbózza, így azok még nagyobb élményt nyújtanak a felhasználóknak.

upload/articles/6/532/1_500x400.jpg

Nézd a filmeket a rendező szemével!

Az Acer V9800 projektor a Rec 709 szabványt követi, ezért – a gyártó csöppet sem szerény állítása szerint – úgy láthatod a filmekben a színeket, mint amilyennek azokat a rendező megálmodta. A Rec 709 specifikáció digitálisan meghatározza a színeket az utómunkálatok során, a szabvánnyal kompatibilis eszközök pedig felismerik és dekódolják a kívánt látványvilágot.

A Rec 709 szabvány mellett, ami hozzájárul a hiteles színekhez és tónushoz, a V9800 projektor az sRGB színskálát is támogatja, ami a képek konzisztenciáját, valamint a nagy kontrasztot is garantálja, miközben megszünteti a színhőmérséklet-eltérést lejátszás közben.

Az Acer V9800 projektor még egy óriási előnnyel bír, ez pedig a rendkívül kicsi zajszintje. A mindössze 20 dBA annyira alacsony, hogy a leghalkabb suttogások is remekül hallhatóak a filmben, így egyetlen apró részlet sem veszik el a moziból.

upload/articles/6/532/3_500x400.jpg

Ha tehát az otthoni mozizáshoz szeretnél egy valóban kiemelkedő projektort, akkor az Acer V9800 biztosan jó választásnak bizonyul majd.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!