Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer tovább bővíti BYOC kapacitását

2015. december 01.
Az Acer tovább bővíti BYOC kapacitását

Az Acer saját felhőtechnológiája, a BYOC eddig két nagy létesítménnyel rendelkezett világszerte – az egyiknek a Szilícium-völgy, a másiknak pedig Tajpej adott otthont. Mint írtuk, eddig, hiszen az idén októberben az Acer a Kínában található Chongqing Xiantao Big Data Valley-ben is nyitott egy ilyen létesítményt.

Chongqing, Kína Szilícium-völgye

Az Acer választása nem véletlenül esett éppen erre a helyszínre, ugyanis Chongqing Kína legnagyobb és legfontosabb számítógépgyártó-központja, ezenkívül a tajvani gyártó számára is fontos műveleti csomópont.

upload/articles/5/461/2_500x400.jpg

Az Acer reményei szerint képes lesz a saját szolgáltatásokkal, hardverrel, szoftverrel kapcsolatos elképzeléseit átadni a partnereinek mind a „big data”, mind pedig az IoT (Internet of Things) területén, hogy a kínai féllel való együttműködés valóban sikeres legyen.

A felhő alapú számítástechnika fejlesztése a cél

A nemzetközi műveletek kiterjesztésével az Acer Cloud Technology elsősorban a felhő alapú számítástechnika területén végzett kutatásra és fejlesztésre kívánja fektetni a hangsúlyt a továbbiakban. Ezenkívül a „big data”, illetve az Acer Open Platformon, vagyis az Acer Nyílt Platformon nyugvó IoT eszközök kerülnek előtérbe az Acernél.

upload/articles/5/461/1_500x400.jpg

Hogy mindez kínaiul hangzik? Akkor tegyük kicsit egyszerűbbé a dolgot, és mondjuk azt, hogy az Acer az okos életet, autókat, egészségügyet, valamint kommunikációt szeretné elhozni nekünk, annak minden pozitívumával és negatívumával együtt. (Bár ezt már csak mi tettük hozzá.)

Mit tud az új kínai központ?

A Xiantao Big Data Valley-ben található létesítmény mintegy 3.500 négyzetméter alapterületű, és többek között élmény-, műveleti és kutatás-fejlesztési központ is található benne. Sőt, az ide látogató érdeklődők akár személyesen is megtekinthetik a cég egyes megoldásait például az abPBX és az aBeing sorozatban.

Na, de hagyjuk is a rövidítéseket, hiszen az itt születő fejlesztések nagyobb része valószínűleg az ipari felhasználók számára készül majd, ami egy laikusnak kevésbé lesz érdekes.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!