Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer támogatja a tajvani maratont

2015. november 25.
Az Acer támogatja a tajvani maratont

Az Acer, mint az egyik legnagyobb számítástechnikai gyártó, bejelentette, hogy hűen az idei évhez, jövőre is támogatja Tajvan egyetlen, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) által is elismert maratonját, a New Taipei City Wan Jin Shi maratont.

A tajvani gyártó már nagy hagyományokra tekint vissza a különféle sportesemények szponzorálásában – 1998-ban pl. a cég szállította az informatikai berendezéseket a Bangkokban megrendezett Ázsia Játékokra, a 2010-es vancouveri téli olimpiára, és a 2012-es londoni olimpiára is.

upload/articles/5/457/2_500x400.jpg

A regisztrációs platformtól az okostelefonra készül applikációig

Az Acer, mint az esemény fő szponzora, számos területen részt vesz a rendezvény támogatásában. Ő adja többek között a regisztrációhoz szükséges platformot, ezen kívül az okostelefonokra készített applikációt, valamint a valós idejű, a futókat nyomon követő szolgáltatásokat is ő biztosítja majd.

Az esemény regisztrációs rendszere nem csak a versenyzők és a csapatok könnyebb nyilvántartásba vételét teszi lehetővé, de fizetési szolgáltatásokat is nyújt azoknak, akik részt vesznek a maratonon.

Az Acer dedikált okostelefon alkalmazása pedig olyan hasznos információkkal látja majd el a futókat, mint az időjárás, a legfrissebb hírek, vagy épp a közlekedési infók. Ehhez jön még a versenyzők valós idejű követése, és az idei maratonon bemutatott és bemutatkozott eseményfotó funkció.

upload/articles/5/457/1_500x400.jpg

Személyre szóló elemzés

Egy versenyző számára mindig fontos, hogy tudja, hogyan teljesített a maraton során, éppen ezért az Acer személyre szabott elemzéseket készít minden egyes futóról.

Az adatokat a résztvevők chipjéből nyerik majd a pálya szélén elhelyezett érzékelők segítségével, amiket azután az Acer felhőtechnológiáján keresztül töltenek föl a platformra. A végén pedig egy átfogó és részletes analízist kap a futó, aminek a későbbi edzései során nagy hasznát veheti.

Már lehet nevezni

A 2016-os tajvani maratonra a nevezés már megkezdődött, szóval, ha szereted az egzotikus tájakat, és odavagy a futásért, akkor cipőt föl, és irány Ázsia!

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!