Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer Spin: extra hordozható és extra rugalmas

2016. szeptember 12.
Az Acer Spin: extra hordozható és extra rugalmas

Az Acer egy teljesen új átalakítható laptopot mutatott be a Berlinben zajló IFA-n, ami a Spin nevet kapta. A négy különböző méretű eszközből álló családot a gyártó szerint az extra hordozhatóságáért, és az extra rugalmasságáért kedvelik majd a felhasználók, de emellett rengeteg praktikus funkciót is kaptak ezek a notebookok.

upload/articles/6/554/2_500x400.jpg

Négy termékvonal, négy méret

Kezdjük az alapoknál: az Acer Spin család négy tagot számlál, amik a Spin 7, a Spin 5, a Spin 3 és a Spin 1. A legnagyobb eszköz 15,6 colos, míg a legkisebb 11,6 colos, de 14 és 13,3 colos notebook is található a kínálatban.

Kezdjük is mindjárt a Spin 7-tel, aminél egy 14 colos kijelző került egy 13,3 colos házba. Az alumíniumból készült uni-body ház csupán 10,98 milliméter vastag, és mindössze 1,2 kilogrammot nyom, így könnyen hordozható, és flexibilis is. És milyen processzor is kerülhetett volna a gépbe, mint hetedik generációs Intel Core i7.

upload/articles/6/554/3_500x400.jpg

A 13,3 colos Acer Spin 5 akár Acer Active Pennel, vagy Windows Inkkel is használható. A hetedik generációs Intel Core processzorok mellett 16 GB-ig bővíthető DDR4 memória garantálja az erőt ennél a kicsi és kompakt gépnél.

Méretben az Acer Spin 3 a legnagyobb, ami 15,6 colos kijelzőt, illetve ergonomikus, megvilágított billentyűzetet kapott, és mind munkához, mind pedig szórakozáshoz remekül használható. Erről a hatodik generációs Intel Core processzorok, és az akár 12 GB DDR4 memória gondoskodik.

A Spin 1 kétféle méretben érhető el: 13,3 és 11,6 colos változatban, és különösen egyetemisták számára jó választás, mint második számítógép.

360 fokban forgathatóak

Az Acer Spin átalakítható notebookok Windows 10-zel érkeznek, és innovatív, 360 fokos zsanért kaptak azért, hogy bármilyen módban is akarod használni őket, egyik se jelentsen gondot. Éppen ez teszi az eszközt olyan flexibilissé, ugyanis könnyen válthatsz a notebook, a tablet, a sátor és a kijelző mód között, így mind a munka, mind a multimédiás tevékenységek számára ideális.

upload/articles/6/554/1_500x400.jpg

A család valamennyi tagja külön is megérne egy hosszabb beszámolót, de nézzünk még néhány közös tulajdonságot. Mint például a Full HD IPS kijelző, és a 802.11ac MU-MIMO vezeték nélküli kapcsolódás, bár ez utóbbi paraméter modelltől függ.

A Spin család tagjai várhatóan október vége, november eleje felé már elérhetőek lesznek.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!