Magyarország Acer márkaboltjai+36 21 / 345 - 7700
Kosárban lévő termékek

Rendelésed

A kosarad üres!

Az Acer Liquid M330 okostelefon Windows 10-zel

2016. április 29.
Az Acer Liquid M330 okostelefon Windows 10-zel

Az Acer ezúttal a Microsoft operációs rendszerének, a Windows 10-nek az igen nagy népszerűségét igyekszik kihasználni azzal, hogy egy olyan okostelefont dob a piacra, amit ezzel az operációs rendszerrel láttak el.

A karcsú design, az ívelt hátsó borítás, és az ergonomikus kialakítás miatt a Liquid M330 nem csak gazdaságos, de egyben stílusos készülék is, és elsősorban azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik egy egyszerűen kezelhető, mégis nagyobb tudású mobilt keresnek.

upload/articles/6/512/2_500x400.jpg

A Microsoft applikációk széles tárháza használható

Annak, hogy a telefonon a Microsoft operációs rendszere van, rengeteg előnyét élvezhetik a Liquid M330 tulajdonosok. Hiszen olyan szolgáltatásokat használhatnak, mint például a Skype, vagy a OneDrive – ez utóbbin különféle fájlokat (fotókat, dokumentumokat, saját videókat) tárolhatnak a felhasználók.

A Cortana, a Microsoft digitális asszisztense szintén elérhető, amit hanggal is lehet vezérelni, így valóban kényelmes a találkozók szervezése, vagy a naptár kezelése.

Akár 15 órás beszélgetései idő

A Liquid M330-ban egy négymagos Qualcomm 210 processzort találunk, ami akár 1,1 GHz-es sebességre is képes, és 1 GB memóriával rendelkezik. A 2000 mAh-ás akkumulátornak köszönhetően pedig akár 15 órát is beszélhetünk a készüléken, a készenléti ideje pedig kb. 230 óra egyetlen feltöltéssel. Ráadásul az akkumulátor cserélhető, így valóban hosszú élettartamra képes a telefon.

upload/articles/6/512/1_500x400.jpg

2x5 megapixeles kamera, 4,5 colos kijelző

Bár az 5 megapixeles felbontású előlapi és hátlapi kamerák nem nevezhetőek éppen impozánsnak, de arra mindkét kamera kitűnő, hogy egyrészt menő szelfik, másrészt jó fotók készüljenek velük.

Az Acer Liquid M330 okostelefon 4,5 colos IPS kapacitív érintőképernyője FWVGA felbontás (854x480) mellett 16:9-es képaránnyal rendelkezik. Az IPS technológiának köszönhetően szinte minden szögből kitűnő a betekintés, és a tiszta képre sem lehet panaszuk a felhasználóknak.

A hajlított hátlap kiválóan simul az emberi kézbe, így biztos tartást tesz lehetővé, egyszóval az Acer Liquid M330 valóban egy olyan készülék, amit egyrészt könnyű kezelni, másrészt minden olyan funkciót biztosít, amire valóban szükség lehet.

Online hitel

Kényelmes és gyors igénylés,
rugalmas konstrukció

Garancia otthonról

Garanciális ügyintézés kényelmesen, gyorsan

Visszavásárlási garancia

Nincs kockázata egy gyors döntésnek. Akár cégeknek is!

Árgarancia

Egyedülálló megoldás, hogy ne érhessen kellemetlenség

1 napos szállítás

Villámgyors kiszállítás, vedd át rendelésed akár már ma!